Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Birkózás Vs. Karate?

Birkózás Vs. Karate?

Figyelt kérdés
(elméleti kérdés)
2012. jan. 14. 10:15
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Lövészet. :)
2012. jan. 14. 10:25
 2/11 anonim ***** válasza:
mindkettő. mik a szempontok? mindkettő mást ad, egyiket tök máshogy tanítják Japánban mint itt, kicsit definiáld már a kérdést.
2012. jan. 14. 10:43
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Tényleg,ebből semmit nem lehet kitalálni.Azt se tudjuk,h ha elméletben 1 birkózó és 1 karate mester összecsapnának akk ki nyerne,és ez kéne megválaszolni,vagy el akarod kezdeni az egyiket,és nem tod,h melyiket,vagy h melyiket oktatják jobban,nem e késő elkezdeni,melyikben lehetsz eredményesebb,melyikben van több verseny,stb...
2012. jan. 14. 13:32
 4/11 anonim ***** válasza:
birko
2012. jan. 14. 13:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Bocs, a rövid kérdésért, úgy gondolom mi lenne ha egy birkózó "mester", meg egy karate mester összecsapna.
2012. jan. 14. 19:03
 6/11 anonim ***** válasza:

nem tudtam, hogy birkózásban vannak mesterek.

mivel a Karate mesterek a harcot mesterítik művészi fokra, és a hagyományos Karatéban van földharc is, továbbá a birkózó nem gyilkolásra készül, így olyan 10-20% a birkózónak, 80-90% a Karate mesternek. persze ha te elkezdel karatézni, egy birkózó 1v1-ben simán lehet hogy leba.szna úgy a földre, hogy nem kelsz fel jó pár percig. vagy akár engem is..

2012. jan. 14. 19:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Aczél azért irtam idézőjelbe a birkózó mestert
2012. jan. 14. 20:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Meg amíg nem tudod h mondjuk én vagyok e valamelyik stílusban és ha vagyok akkor melyikben addig ne nagyon mondd h lebasza, viszont valszeg igen lebaszna .
2012. jan. 14. 20:02
 9/11 anonim ***** válasza:

"mester" - jogos!

leba.szna - én is benne vagyok valamelyik stílusban. és egy mester szintű birkózónak LENNE esélye hogy nagyon csúnyán földhöz vágna. ha még szabályokat is teszünk be (mondjuk valami MMA-s hogy nekem is legyen némi esélyem, akkor ott 10-ből 9x lenyomna. mert nagyon tudnak a birkózók, ha jól megtanulták amit csinálnak, ez tény).

utcán, szabályok nélkül esetleg késsel már sokkal jobb esélyekkel állnék, mert akkor előjön a harcművészeti rész.

2012. jan. 14. 20:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem h te melyik küzdősportban/harcművészetben vagy jártas?
2012. jan. 14. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!