Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha Pokerstarson...

Kiss Józsika kérdése:

Mi van akkor, ha Pokerstarson rajtakaptak, mert több számlám van?

Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött, hogy még nagyon régen csináltam számát az oldalra de nem használtam, így a bónuszokat nem tudtam kihasználni. Most csináltam egy számlát édesanyám nevére és 600 dollárt felutaltam rá, hisz eddig jár az első befizetési bónusz. Pokerstars küldött egy levelet, miután feltöltöttem rá 30 percre, hogy számláját befagyasztottuk bla bla bla... Az egyezőség csak a bankkártya volt, amivel feltöltöttem a pénzt. Ilyenkor mit tudnak csinálni? Lenyúlhatják a befizetett 600 dolláromat?
2012. jan. 12. 18:01
 1/5 anonim válasza:
Baj..
2012. jan. 17. 15:15
 2/5 anonim válasza:
csak rabold ki őket virtuálisan
2012. jan. 19. 19:46
 3/5 anonim válasza:
Nem tudom ,hogy aktuális- e még, de mindenképpen írjál nekik, hogy félreértés az egész, biztosan meg értik a szituációt. Egyébként meg nem tehetik meg azt, hogy lenyúlják a pénzedet!
2012. máj. 1. 11:43
 4/5 anonim válasza:

Jaja ez szerintem is hülyeség hogy elveszik a pénzedet és letiltanak.

Na és mi lett végül ezzel az üggyel visszakaptad a pénzed vagy feloldották a számládat?

2013. jan. 23. 00:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, csak most olvastam! Visszakaptam a pénzt! Nagyapám számlájára csináltam ugye a második acc-ot a 600 dollár bónusz reményében. Igazolni kellett a kilétem, mivel egy kártyáról fizettem be mindkettő számlára, de végül leigazoltam, hogy a nagyapám vagyok :D
2014. ápr. 7. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!