Milyen tömegnövelő szert ajánlotok? (részletek lent)
pár hónapja edzek rendszeresen
heti 3x, teljes testre, edzésterv alapján
egy edzés 2 órás szokott lenni, és minden izomra 2 féle gyakorlat van beiktatva
arra gondoltam hogy 10% fehérje tartalom alatti tömegnövelő jól jönne
eddig nem használtam semmit, így nem is igazán tudom mi milyen hatást fejt ki
kicsit pongyolán fogalmazva olyat keresek ami nem csak "felfúj" ,
tehát arra gondolok ha leállok a szedésével de edzek továbbra is akkor se vesztek majd az izomtömegből
jah az kimaradt hogy nem vagyok vékony testalkatú, de kövér se
a célom hogy először növeljem bizonyos szintig az izmok tömegét, aztán majd formálni szeretném őket
a 10% fehérjetartalmú tömegnövelőn gondolkoztál már hogy mi?
90% cukor. na most ez bőven elég, hogy előkészíts egy jó kis 2. fajú cukorbetegséget felnőtt korodra.
arról olvastál-e, miből áll az izom? fehérjéből. ebből kéne bevinni 2g/ttkg körül (70 kilós vagy akkor 140 grammot).
tömegnövelőnek vegyél fehérjét, tedd hozzá zabhoz/rizshez vagy amit enni akarsz, és egyed. vagy turmixold össze, ha inni könnyebb (vízzel).
cukorfogyasztást ne erőltesd. ami tömegnövelőben meg nem sz.ar cukor van, az túl drága, még jobban megéri otthon keverned. persze otthon ki kell mérned lényegében 2 összetevőt, ha tömegnövelőt veszel abból nem kell mérni, mert ott a szedő kanál oszt jóság van.
jaj, ezt lehagytam..
azon jót röhögnék, hogy hogyan akarod formásítani az izmaidat, ha egyszer megvan a tömeg :D ilyet se hallottam még :D
a lényeg hogy formás izmokat szeretnék
de nem túl nagyokat, csak férfiasan akarok kinézni
ezt úgy írod, mintha az emberre véletlen túl sok izom pattanna fel, csak mert kezébe veszi a vasakat.
vagy mint ha tudnád szabályozni, hogy milyen formája legyen egy izmodnak. ezt meséld már el..
vagy inkább a testépítés alapismereteit rágd át néhányszor, mert vannak érdekes meglátásaid, ki tudja a többi részről milyen tudással bírsz jelenleg.
mert ez a "eddig nem használtam semmit, így nem is igazán tudom mi milyen hatást fejt ki
kicsit pongyolán fogalmazva olyat keresek ami nem csak "felfúj" " írás nem azt sejteti, hogy tisztában vagy vele hogy eddig is fehérjét ettél amikor lenyelted a húst..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!