Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért terjed az a tévhit,...

Miért terjed az a tévhit, hogy a fehérje-, tömegnövelő porok instant izmok? és a hatásuk egyenlő a szteroidéval?

Figyelt kérdés

annyira fel tud idegesíteni, amikor az emberek okosságait hallom, hogy ha tömegnövelőt szedek, felvizesedek, amint abbahagyom a szedését, összeesem, stb.Nem tudnak róla semmit, de biztos rossz.

Osztálytársaim kérdezik, hogy mit szedek, de azt persze sosem kérdezték még, hogy mit eszem, miért viszek rizst, csirkét a suliba, és tömöm kétpofára.Pedig az utóbbi lényegesebb, csak a tévhit miatt nem érdekel senkit...aki benne van ebben, persze tudja ezt.Nektek véleményetek erről?hasonló tapasztalatotok van?

2012. jan. 8. 21:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
persze, az értelmes ember utánanéz annak, amit nem tud. De most akkor megszámolhatnánk az értelmes embereket. Ez persze a személyiségtől függ, hogy ki, milyen lesz a gyúrástól. Én pl ugyanolyan maradtam. Ismerek két kajakost(elég jó eredményekkel) egyiknek hatalmas a pofája, a másik meg szerényebb, mint akárki más.Sok mindentől függ
2012. jan. 8. 22:21
 12/14 oyeacch ***** válasza:
A fogyás témakörbe inkább már bele se szólok. Semmi értelme sok esetben.
2012. jan. 8. 22:22
 13/14 A kérdező kommentje:

mindig olvasgatom ezt az oldalt ilyen, és műszaki témában.hát, néha vannak elszomorító dolgok.."Stanazololt akarok szedni , 14 éves vagyok"(vajaskenyér,szteroid;)))) )

ezekre az emberekre amúgy kíváncsi lennék..ti nem?

2012. jan. 9. 20:22
 14/14 oyeacch ***** válasza:
A metiltesztóval felütött stanazolol után én is :D
2012. jan. 9. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!