Krav maga oktatás B. A. Z. megyében 13 éveseknek?
Miskolc és Mezőkövesd környéke érdekelne !
a krav maga egy harcművészet ami arról szól h ha az utcán rád támadnak kivéded és visszatámadsz abban különbözik a többi harcművészettől hogy ebben csak a védekezés nem az ilyen olyan visszarúgás stb most nem fikáznám a karate-t meg ezeket de engem csak a védekezés érdekel
a kravmaga olyan harcművészet, aminek semmi köze a harcművészethez.
néhány harcművészeti elemet válogattak össze, amik persze olyan körülmények között működnek, ahogyan harcművészek gyakorolják.
nem nagyon tudod fikázni a karatét, mert azt már évszázadok óta harchoz, gyilkoláshoz használják, a kravmaga pedig csak akar ilyen komoly lenni.
továbbá ha visszatámadsz, akkor sem védekezel már. ezzel jó lenne tisztában lenni, ha ilyen témával foglalkozol.
kérdező kedves, 13 évesen azért lehet már értelmes kérdéseket is megfogalmazni.
a krav nem csak védekezésből áll.
Aczél, a karate meg száz éves sincs... 1917-ben mutatták be japánban. a kravot meg már 44-ben a haganában oktatta Lichtenfeld.
amúgy.. nem is tudom..
katonáknak ezt oktatják (valahol) de a katonák inkább lőnek, tök mindegy tud-e pusztakézzel harcolni, pusztakézzel kés ellen úgy is meghal, kés kés ellen pedig "kravmagás" ismeretekkel nem lesz sok esélye.
de a civil részt végképp nem értem. a civil embernél nincsen tűzfegyver, nekik tényleg puszta kézzel/hagyományos fegyverekkel kell tudniuk helyt állni. ehhez jól megalapozott, begyakorlott tudás kéne, itt van a történelemben számos komoly, brutális harcművészet vagy a mai alakított formájuk, erre egy "válogatás" mellett döntenek. ami harcművészetek technikáit válogatja össze.
az senkit sem zavar, hogy az eredeti oktatási rendszer, alapok nélkül az a technika maximum a részegek ellen lesz használható, egy igazán rosszat akaró ember ellen már nem, mert be vannak etetve mint a halak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!