Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani nekem olcsó...

Tudnátok mondani nekem olcsó konditermet a 4-6os vonalan?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne.
2012. jan. 7. 18:31
1 2
 11/15 dadantestver válasza:
Nagyon sok jó módszer van arra otthon is hogy formásisd az alakodat. Vegyük akár a Leg Megic-et ami nagyon jó kezdésnek persze van abból is a kölönféle márkájú nem kell a márkás. Vagy nézzük a seprűnyelét azzal is különböző technikákat lehet elsajátítani. Vagy vegyél fel pulóvert vagy esténként menj el futni és vegyél fel egy nagy kukazsákot belülre és jó szórisd magadra és ömleni fog rólad a víz.
2012. jan. 9. 22:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Semmi esetre sem akarom túlzásokba vinni és nem vagyok izzaós fajta :( Van leg magicem
2012. jan. 9. 22:20
 13/15 dadantestver válasza:
Hát éppen ezért jó a kukazsák vagy ha van mondjuk fóliád akkor háromszor tekerd magad körbe és az is úgyan úgy izzasztani fog tégedet. A kukazsák meg alapból olyan anyaga van ami bent tartja a hőt és ha jól leszigeteled a combodnál és "fent" akkor az is izzaszt hiába nem vagy izzadós fajta.
2012. jan. 9. 22:24
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen.
2012. jan. 9. 22:25
 15/15 dadantestver válasza:
Megkel gondolnod hogy honnan is akarsz fogyni sokat csípő, comb,has. Mert akárhonnan is akarsz mindig figyelj arra hogy ne csak azt a részt mozgasd meg magadon.
2012. jan. 9. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!