Bauer görkorcsolya. Vélemények?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 16:20
2/6 A kérdező kommentje:
Ejha, látom te is bőbeszédű vagy :DDDD
Igen valóban az, ilyet használok hobbi görkorizásra, csak gondoltam megkérdezek már valaki hozzáértőt is, hogy mégis mit gondol erről a márkáról. :D
2012. jan. 30. 18:42
3/6 anonim válasza:
A kérdés sem volt túl bőbeszédű :) Ilyen kérdésre ilyen felelet jár, de ha odaírtad volna, hogy ilyet használsz, meg szakértő véleménye érdekel akkor kaphattál volna más választ is! Sajna én nem vagyok szakértő...
4/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazad van. de azért remélem lesz más, aki hozzáértő, és pl. a gyenge pontjait elmondja, vagy azt, hogy mennyi ideig bírja az igénybevételt, stb. :)
2012. febr. 4. 13:42
5/6 anonim válasza:
Szakértő nem vagyok, de nekem 14 évig volt. Ebből kb.5 évet használtam intenzíven, meg voltam elégedve vele. Most Roces van és úgy gondolom, nem sokkal előzi meg a Bauert.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Én is több éve nyúzom, ráadásul nem épp tükörsima aszfalton, és eddig egy kereke sem lazult ki, és remekül gyorsul, könnyen lehet vele gurulni. Esetleg ez a márka alkalmas lenne pl. trükkök elsajátítására? Vagy csak amatőröknek ajánlott? Vagy más ág, pl. gyorskorcsolya, ilyesmik..?
2012. márc. 19. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!