Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet valahol olyant kapni...

Lehet valahol olyant kapni mint pl a 'műbika' csak lóban, ilyen ló szimulátor vagy mi? Úgymond sporteszköz, tehát egy gép, de olyan érzés mintha lovagolnál?

Figyelt kérdés
Igazi lóra sajna nem futja, lovaglás óra is kegyetlen drága, de régen lovagoltam hiányzik az ügetés, vágta stb...kéne egy ilyen gép :D hallott már valaki ilyenről, vagy építettek már? :DD
2012. jan. 5. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen építettek: [link]

Nem tudom 32 ezer dollárod szerintem nincs, de ha egy dekoratív huszonéves lány lennél véletlenül írhatsz privátot és lovagolhatsz rajtam (nyerítést nem vállalok ...na jó, ha nagyon jó vagy talán...) :D

2012. jan. 5. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Neutron.... :DDD

Kérdező: feles bértartás, vagy melóért lovaglás nem jöhet szóba? Az mégsem annyira eretvágóan vészes.

2012. jan. 6. 09:30
 3/5 A kérdező kommentje:

hát szebbre is megcsinálhatták volna azt a lovat :D

Am köszi :) már találtam olyat, hogy csak egy nyereg van, valami fitness horse a neve vagy mi:D

Végülis az utolsó amit mondott az nem gáz, a melóért lovaglás, lehet majd nyáron nézek egy ilyen helyet ahol engedik :)

2012. jan. 6. 15:33
 4/5 anonim válasza:
Hát én is erre gondoltam. utána nézten és 10-17 millió forintért lehet kapni... hát akkor abból már 20 igazi ló kijön :D
2013. jan. 2. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:
fantomnak hívják
2014. szept. 26. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!