Van olyan hely pesten ahol lehet "állatkodni"?
Figyelt kérdés
alapbol ideges természetű vagyok de visszatudom tartani mindig viszont szeretnék pesten olyan hejet találni ahol oda lehet rugni;ütni a másiknak feszültség levezetésként (gondolok pl valamilyen küzdsportra) tehát olyan hely kéne ahol adok-kapiok rendeseket és nem szolnak le érte.előre is köszönöm nektek2009. máj. 21. 15:49
1/11 anonim válasza:
javaslom menj be egyedül este 10 után a 8. kerületbe. Ha alapból nem kezdődne el a kűzdősport, akkor villants ki mobilt, ékszert, kocsikulcsot és garantáltan lesz adok-kapok:)
2/11 anonim válasza:
Sarki kocsma.
Ha elmész edzésre valamilyen küzdősportra, akkor ott semmiképp nem "állatkodhatsz" a feszültség levezetéseként.
Megpróbálhatod, de az ilyen kisfiúkat az első edzésen helyreteszik.
Elmehetsz pl. kempózni.
3/11 A kérdező kommentje:
javaslom az első válaszolónak ,hogy ne ilyen baromságokat irj :) 8 ba lakok és nem a legszebb részén :) fügetlenül nem kötnek belém akármit villantok elő :)
2009. máj. 21. 15:56
4/11 anonim válasza:
Én a helyedben keresnék pszichológust, mert nem normális , ha valaki abban találja örömét , hogy üti a másikat . Ettől függetlenül vegyél boxzsákot szerintem . És az is igaz, hogy küzdősportban úgy szarrá vernek ha ilyen hozzáállással mész oda , hogy ezt el nem hiszed . Na mind1 én a boxzsákra szavazok.
5/11 A kérdező kommentje:
pszihómokusok nem nagyon izgatnak nincs nekem semmi bajom :) a boxzsák jó ötlet de akkor töbet tudnék tanulni ha vissza is ütnek nekem nem?:)
2009. máj. 21. 16:51
6/11 anonim válasza:
Igen de jobban is fájna XDXDXD Amúgy tanulásnak a zsák is nagyon jó
7/11 A kérdező kommentje:
de kellemeset a hasznosal szeretem összekötni :) szal jobb lenne egy élő partner :)
2009. máj. 21. 17:12
8/11 anonim válasza:
Van még egy ötletem . Keress magadnak egy hasonló gondolkodású havert , és verekedjetek fél erővel . Szóval csak olyan szinten , hogy ne essen ki a másik foga stb. :D
9/11 anonim válasza:
Én voltam a második.
Miért nem mész kempózni? Én láttam már egyszer-kétszer, amikor a hozzád hasonló nagyfiúk lejöttek, hogy olyannal jobb verekedni, aki visszaüt.
Húszból 1 ott is maradt. De mindegyik megtanulta - miután egy fele akkora kiskölök eltörte a bordáját - hogy ha ésszel bunyózol az sokat számít.
10/11 A kérdező kommentje:
én se a nálam kisebekel akarok de nem is egy husagyuval :) nem keménykedni akarok én ezt szeretem és kész ha nem tetszik akkor ne irjon olyan választ amibe elküld a francba (ezt a privisnek irom)
2009. máj. 21. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!