Ez tényleg ennyire ritka lenne gyúrásban?
Figyelt kérdés
haverokkal gyúrtunk én mondtam nekik hogy otthon szoktam edzegetni saját súlyommal fekvő támasz huzódszkodás és tolódzkodás stb..ők rendesen gyúrnak súlyokkal ,elkezdtünk fekve nyomni ki tud többet én nyertem ,90 kg ba bele nyomtam 6 ot ők nem tudták megcsinálni és nem akarták nekem elhinni hogy én csak saját súllyal edzetem én meg bizonygattam nekik ők meg nekem hogy soha nem ismertek senkit aki elsőre ennyit nyomott volna
tényleg ilyen jó teljesítmény
80 kg
20 /f
2011. dec. 30. 15:52
11/11 dadantestver válasza:
Csak ha tényleg amatőr és már kapott az élettől egy kevés vagy kicsit több rosszat. Amiért meg lehetne hátrálnia.
De viszont ha nem lelkes valaki és nem törekszik rá akkor nem lesz másképpen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!