Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van ilyen hely Szolnokon?...

Van ilyen hely Szolnokon? (Fontos)

Figyelt kérdés
15 éves vagyok (lány), 16 cm és 56 kilogramm. Ami egyáltalán nem tetszik. 5 évig kajakoztam de az nudli volt mert testépítésnek oké, de a zsír az ott maradt. Lovagolok is 2 éve de semmi az is zsírégetés terén. Szóval azt hiszem a kardio edzés lenne számomra a megfelelő, de nem szeretnék elmenni olyan aerobic edzésekre ahol anyám korabeli nőkkel edzek vagy 13 év és annál fiatalabb lányokkal. Szóval úgy egy olyan hely kéne nekem Szolnokon ahol korombeli lányokkal sportolhatok, aerobicot. Interneten mindenféle kicsiknek vagy éppen ellenkező korosztálynak szóló aerobc hirdetés van fent. De nem tudom , hogy van-e az én korombelieknek is. Segítsetek légyszi!
2011. dec. 29. 23:15
 1/1 anonim válasza:
Aha majd indítanak külön egy tanfolyamot pont a tizenöt éveseknek éveseknek!
2012. jan. 4. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!