A fehérje hatásának árt ha forrásban lévő vagy nagyon meleg vízben oldom fel?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 16:10
1/11 anonim válasza:
Azt nem tudom, de miért is tennél ilyet?
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon "betúrósodott" :S gondolom kicsapódott vagy valami.. De a hatás ugyan az marad?
2011. dec. 28. 16:14
3/11 A kérdező kommentje:
azt vártam hogy könnyebb lesz feloldani.
2011. dec. 28. 16:14
4/11 Zakathol válasza:
Mégis mit vártál? Megfőzted te... :D
Te most komolyan leforráztad? Nem bírod normálisan felrázni vagy mi? Még a kevert szar power proteint is fel lehet rázni két mozdulattal csont hideg vízben...
5/11 anonim válasza:
Hát könnyebb lesz az szinte biztos, de legalább annyival szarabb lesz meginni. Ugye lehűl akkor elvileg nem fog oldatban maradni a felesleg.
6/11 A kérdező kommentje:
eddig pohárból ittam. :D Ezen változtatok :D De a hatásra van ötlet? megmaradt, vagy öntsem ki?
2011. dec. 28. 16:18
7/11 anonim válasza:
Ja, hogy már ki is próbáltad. LOL
8/11 anonim válasza:
A fehérje elbomlik forró vízben. Egészen pontosan 40-50 fok fölött már károsodik. Szóval ha forrásba lévő vízbe helyezted, onnantól sokat már nem ér :)
9/11 A kérdező kommentje:
faja! akkor bukó van.. gusztusom meg nincs meginni.. :D olyan mintha barna túró úszkálna foslében.. :S mindegy jó pap is holtig tanul. :D
2011. dec. 28. 16:26
10/11 anonim válasza:
50 fok felett elbomlik? és a grillcsirke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!