Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajánlanátok a Krav-Maga-t?

Ajánlanátok a Krav-Maga-t?

Figyelt kérdés

Kissé leírom a helyzetet és akkor nem fogjátok a Thai-Boxot meg a hasonló nehezebb dolgokat ajánlani(mert nem verekedni akarok).Tehát:

Bp 20.Kerületében élek és sajnos elég gáz a helyzet,sok a kis hülye ugribugri "hátrafésülthajú" és nem egyszer megállítgatnak(nem mintha megállnék) pár forintér,amiből "Pakojjáki" lesz.

Ezek ellen szeretnék valami egyszerű,de annál hatékonyabb szert. Nem nagyon akarok verekedésbe bonyolódni,inkább csak,ha úgy adódik leszerelni,rácsapni és menni tovább!

165 magas vagyok,tehát nem egy túl nehéz célpont...súlyzós edzéseket folytatok,de ez édes kevés...

Köszi!

2011. dec. 19. 14:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én ajánlom a krav magát de tényleg nem árt ha van benned kis agresszivitás mert hiába vagy otthon valamelyik teknikai rendszerben vagy harcművészetben ha nem mered használni.
2011. dec. 22. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:

vagy fordítva. elvileg kravon lelkileg felkészítenek arra, hogy milyen ha nyomás alatt vagy, megütnek vagy megütsz valakit, de ez semmi egyéb helyes harc elvekhez képest, illetva hatékony technikához képest. mondjuk.. oké, nem semmi, fontos ez is.

én azt mondanám, harcolni akkor tud már az ember, ha a technikákon nem kell gondolkoznia, azokat elég jól tudja és természetesen jönnek, és tud a helyzetre figyelni.

2011. dec. 22. 15:07
 13/17 A kérdező kommentje:
Boldog Karácsonyt Kedves Válaszolóim!
2011. dec. 24. 10:55
 14/17 anonim ***** válasza:

:$

Áldott Karácsonyt, Néked is!!!

2011. dec. 24. 11:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem baj ha alacsony vagy,én wing tsunozok(van sparring meg minden)és a mester is 160 centi körül van mégis jól buznyózik,szóval hajrá
2011. dec. 26. 21:00
 16/17 anonim válasza:
165 centisen is lehet faszagyerek lenni egy haverom 172 edzi magát minden nap karatéra jár egy 16 éves gyereket leütött szóval ajánlom a Krav-Magát is
2012. jan. 13. 21:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Igazából ha a lehető legrövidebben mégis hatásosan szeretnéd megoldani a dolgokat, akkor a ninjutsut ajánlom, annak ez a lényege, minél rövidebb idő alatt a a lehető legtöbb kárt okozni aztán lelépni, viszont hosszú idő még használni is fogod tudni. Én kb másfél éve tanulom, de most jutottam el odáig, hogy tudom valamelyest használni, eddig inkább a box meg a thai box tudásra építettem, mert arra is jártam, de hát az meg ringbe való nem utcára. Lehet jó Krav Maga is, mert videókon működik, de még nem próbáltam, úgyhogy nem tudok véleményt mondani.
2012. márc. 31. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!