Milyen multivitamint ajánlanátok?
Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok, 165 cm, 60 kg, heti 5x szobabiciklivel kezdem a napom, e héttől pedig heti 3 súlyzós edzést is beiktattam (fekpad: tárogató, lábfeszítő, lábhajlító + kézi súlyzós gyakorlatok). Étrendem legfőbb összetevői: zabpehely, rizs, csirke, némi zöldség (paprika, uborka, borsó). A célom jelenleg a zsírbontás - bár ez lehet nem fontos, vitamin szempontjából, de mivel nem vagyok ezzel teljesen tisztába, így inkább megosztottam veletek. Olyan multit keresek, ami átlagkeresetből is megfizethető, de azért ne legyen nagyon alsó kategóriás. Bármilyen nemű tanácsot szívesen fogadok. Köszönöm. :)2011. dec. 4. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!