Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Roidshop.eu oldal által árult...

Balazs00xx kérdése:

Roidshop.eu oldal által árult gyógyszerkészítmény, steroidok feketepiaci utángyárott kamu?

Figyelt kérdés
viktor
2011. dec. 1. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért szerinted mi lenne? Manapság már a szteroidok 90%a utángyártott, indiában, pakisztánban, thaiföldön készülnek kis 'underground' laborokban. A kérdés az, hogy xy. termék tartalmaz -e hatóanyagot, vagy sem. Vagy pedig nem azt tartalmazza, ami rá van írva... Lutri az egész, 100%ig csak úgy győződhet meg az ember, ha kipróbálja, és vállalja az esetleges egészségügyi kockázatait tettének.
2011. dec. 1. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:
De gondolom már rendelkezel minimum 5 év edzésmúlttal, tökéletes, szénhidrát - fehérje -zsír grammra meghatározott étrenddel, és minimum 43-as felkarral, hogy egyátalán elméleti síkon eszedbe jussanak a szeroidok????
2011. dec. 1. 10:02
 3/7 A kérdező kommentje:

nem steroidozni akarok ,csak érdeklődtem

hozzáteszem nincs ilyenekre pénzem..

mint sokmindenki másnak sem

2011. dec. 1. 11:32
 4/7 unity válasza:

én innen szoktam rendelni és nagyon megbízható! jó pár éve, a teremből mindenki innen rendel, napi kapcsolatban állunk velük! nagy a választék és jók az árak! ismert testépítők állnak az oldal mögöt és nagyon segítőkészek voltak...

www.anabolshop.eu

2012. jan. 24. 23:19
 5/7 A kérdező kommentje:

kipróbálom

üdv.

2012. jan. 26. 20:24
 6/7 guano123 válasza:
Roidshop vagy anabolshop szerintetek?:)
2012. márc. 28. 17:01
 7/7 A kérdező kommentje:
ink az utóbbi
2012. márc. 28. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!