Thai Box VS Kick Box?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Tudom különböző kategória, melyikkel lehet hatásosabban fogyni, erősödni, melyik jobb védekezés?2011. nov. 28. 21:43
2/6 anonim válasza:
Első vok!(Véletlen entert nyomtam..:D)
Kick boxak sztem jobban járnál,több a kéz technika.A thai boxba állítólag am sem védekeznek.
3/6 escrogar válasza:
állítólag. ez a kulcsszó. védekezünk, ne aggódj.
4/6 A kérdező kommentje:
Én is a kick box mellett állok, de mindössze azért mert a térdem nem a legspécibb eszközöm xD és egy idő után fájna, néztem videókat hogy TB-ban technikásabban kell forgatni a térded mint kick boxban, meg a kéz ügyességem, reflex elég jó. 17 évesen nem késő elkezdeni, ugye? nem akarok sem profi lenni vagy akár mi csak egy kis védekezést hogy legyen benne tapasztalatom, kb fél évre terveztem!
2011. nov. 29. 09:48
5/6 anonim válasza:
Thai boxolók nem védekeznek ? LoL nem tudtam , persze amin látom ,hogy nem fog átrugni azt nem védem , mert addig behúzok neki 3at 4 et ,de egyébként hogyne védekeznék pont az a lényege Thai boxnak , hogy ütések közbe is véded a fejed meg a bordáidat folyamatosan térdet meg megtanulod használni ,de egyébként nem hiszem ,hogy az fájna mert igazán a térd nem egy olyan dolog hogy térdelsz és fáj meg ha fájós a térd nekem pl a könyököm fájós ,de nem hogy nem fáj a könyökölés hanem imádok könyökölni kurv@ jó dolog térd is nagyon jó csak azt nehéz jól elsajátítani , mert jobban kell mozogni a csípővel mint egy rugásnál ,de egyébként ezek a beltéri harci technikák eléggé K.O. esélyesek ha jól csinálod . Egyébként mindkettő nagyon fasza nem fogom azt mondani ,hogy a THai box jobb ,mert azt csinálom hanem attól függ mit ,hogyan oktatnak . Igazság szerint ha jól akarsz dönteni neked kell magadon erőt venni és elmenni minden helyre amit kinéztél megnézni egy két edzést , mert az edzés menettől függ az egész .
6/6 anonim válasza:
egyébként a kéz ügyességünk nem annyira jó azt ökölvívással a legérdemesebb fejleszteni ott faszán leoktatják úgy hallottam általába jól oktatják ,de igazság szerint nem lehet rá hagyatkozni , mert igazság szerint a lábunk jól használva talán a legbrutálisabb lenyűgöző technikák vannak és nem csak Thai Boxba hanem kb mindenben és a legjobb ,hogy iszonyat effective mivel iszonyat gyors és rejtett a láb persze jó esetben volt olyan srác 20 kilóval nehezebb voltéolyan lassan rugott ,hogy nem volt értelme védeni meg elmenni előle szóval azért faszán kell csinálni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!