H. Napi Chelsea-Liverpool meccsre mit tippeltek?
2 hete a Liverpool nyert ugyan így, bár tény hogy csak az utolsó percben. Viszont ha megnézzük mi történt azóta, akkor látszik hogy a Pool 7végén döntetlenezett a Cityvel (második pontvesztése idén), sőt majdnem nyert is; míg a Chelsea 3:1re verte wolvest. Fontos még hogy a kékek a BL-ben kikaptak a Leverkusentől, és világos hogy Villas-Boas-nak eredményeket kéne elérnie.
Mivel a BL-ből lehet hogy kiesnek, ráadásul előtte most szombaton a New Castel-el játszanak idegenben, nincs könnyű időszakuk és a játék sem úgy megy ahogy azt sokan elvárnák.
Az itt a kérdés hogy mennyire fontos a kupa Chelsea-nek.
Szerintem X2 lesz, mert ugyan a kékek győzelmi kényszerben vannak, mégsem játszhatnak gőzerővel, különben 7végén még idegenben kikapnak, és a BL továbbjutásuk is elúszhat; szerintem be fogják áldozni a kupát.
Egyébként pedig ha a Liverpool formájából indulunk ki, akkor akár még 3-4 gól is lehet a meccsen, a City ellen is csak Hart kapus 4-5 óriási védése miatt nem lett gólparádé.
Ennyi lenne és sok sikert holnapra:)
/Liverpool drukker vagyok/
a chelsea nincs formában, a poolnak meg marha mákjai vannak.
pl swansea ellen örülhettek az x-nek
chelsea ellen nem érdemeltek győzelmet
a shitty ellen meg hiába támadtak többet, az 1 szem góljuk is öngól volt.
de ettől még szerintem a chelsea jut tovább mert jobb a padja és a fiataljaik is.
3. mé szerencse h marha elfogult vagy és nem látod.
azt nem is írtam h suarezt már fél évre el lehetett volna tiltani annyit fetreng (műesések sora) és pofázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!