A taposógép használata fogyaszt?
az izzadás nem fogyás,nem kell taposógép,olvas el a linket és járj el futni+csinálj átmozgató súlyzós edzést,hogy az alakod is jobb legyen.
Most komolyan mindenki ilyen iszonyú egyszerű ezen az oldalon?
Szerinted mi a fogyás?
A fogyás lényege, hogy kevesebb energiát viszel be a szervezetedbe naponta, mint amennyire szüksége van, ezáltal kénytelen felhasználni a tartalékait.
Ezt nyilván kétféleképpen lehet és kell is csinálni: kevesebb tápanyagbevitellel és több mozgással.
Csak az egyik általában nem hatásos, tehát ha te halomra zabálod a zsíroskenyeret, meg a milkacsokit, rohadtul nem fog számítani, hogy naponta taposol 10 percet...
meg ne egyétek a kérdezőt:D
senki se mondta h a táplálkozásra nem figyelne oda!:)
igenis hatásos lehet de nyilvűn főként lábra(vádli, comb)
persze valóban nem napi 10 percben de ha kitartó vagy eredményes lehet:)
Heti 3-4x fél óra taposás,+megfelelő diéta meghozza az eredményt,úgyhogy érdemes.
30/F
Én úgy gondolom, hogy nem szabad semmit megvonni a szervezettől. Csak kevesebbet kell belőle bevinni.
Tehát az én diétám abból áll, hogy ugyan azt eszem, mint eddig, csak kevesebb mennyiségben.
A taposógép használatát pedig minden második nap gondoltam először 20, majd, 30, s 40 percben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!