Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szép teste van?

Szép teste van?

Figyelt kérdés

Én minden nap látom (10 éve élünk együtt), foglalkozik is a testével, de én nem látok ugrásszerű fejlődést!Szerintetek formás, izmos?Hová kellene még gyúrnia?

[link]

[link]

2011. nov. 20. 20:11
1 2
 11/19 anonim válasza:
Első vagyok,mi másért gyúrna egy férfi ha nem azért,hogy tetsszen egy nőnek?(feltételezem nem meleg)Ha meg hobbiból,meg hogy magának tetsszen,el kell fogadnia,hogy nehezen talál magának párt,nem sok nőnek tetszik a nagyon izmos test.Gondolom a legtöbb férfi akar magának párt,ezért írtam!!
2011. nov. 20. 20:55
 12/19 anonim ***** válasza:
én pontosan emlékszem! amúgy király a pasid...együtt maradhattok!!! ............
2011. nov. 20. 21:07
 13/19 dirtboy ***** válasza:

nem feltétlen azért edz egy férfi mert a nőknek akar tetszeni,nőt lehet szerezni izmosan is meg véznán is,tok mindegy milyen az ember nője lehet.

én pl. nem nők miatt edzek,le sem sz arom a véleményüket /már bocs/ de engem k urvára nem érdekelne ha azt mondá barátnőm vagy egy kiszemelt lány hogy nem szereti az izmokat vagy azt hogy kondizok.

nekem teszik az hogyha izmos vagyok és kész,a nő meg szokja meg vagy szökjön meg.

2011. nov. 21. 11:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!:)

Jómagam szintén gyúrok. Akárki akármit mond, ha a srácnak helyes arca van és jó megjelenése akkor egyáltalán nem baj az ha egy "kigyúrt állat". Ugyanis a kigyúrtságot sokan a mogorva fejű, kopasz, agresszív vadállat férfiakkal azonosítják.:) Szóval ha a pasi helyes, akkor simán adja a kigyúrt külső. Ez tapasztalat:DD

2011. nov. 21. 16:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Igen,egész formás. Izmos? Van rajta izom:) Hova fejlődhetne még? Hát ezt csak ő tudja hova akar,szeretne fejlődni... és

''Ha azt hiszed már tökéletes vagy,soha nem válsz azzá...''

2011. nov. 22. 21:10
 16/19 anonim ***** válasza:
épp hogy aki igazán komolyan csinálja az nem a nők miatt edz, persze a nők is szeretik az izmos testet... ez a felfújt izompacsirta szöveg meg elég ósdi már, az izom nem gumibelső amit csak úgy "fel lehet fújni". én pl. 7 éve csinálom és 85 kiló vagyok zsír nemsok, de még fejlődni szeretnék plusz szeretem is csinálni, mégis sokszor megszolnak, hogy minekl már anniyra az undorító...holott 85 kilóból nem lesz az ember átmenet nélkül egyből mondjuk 150... egyébként egy esetléegesen túl izmos test nemtudom mivel rosszabb mint egy elhanyagolt hájas test, mégis sok kövér palinak is van azért csaja...
2011. nov. 23. 09:20
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki válaszát!!!Aranyosak vagytok, pedig azt hittem sok becsmérlő üzi fog jönni, de kellemeset csalódtam! Ő is 80kg-ról kezdte, 6 éve mikor a lányunk született, most 110kg és 196cm magas!!Nem hiszi el hogy soha nem lesz tömör izom, mert nagyon magas, és hosszúk a végtagjai, meg a felsőteste is!De ő csak formálódni akar, mindig kihozni magából a legtöbbet,és figyel arra hogy minél fittebb maradjon! És a gyerekeket is erre neveli. Kitartónak lenni, és egészségesen élni!
2011. nov. 23. 22:50
 18/19 anonim ***** válasza:
nagyon jól teszi inkább örülj neki
2011. nov. 24. 17:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Így van! :)
2011. dec. 13. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!