Slash (gitáros) kondizhatott? (kép)
Ő most sportolhatott magának? Mert szerintem nagyon jól néz ki a testalkata, az a szép V alak oldalról nagyon tetszetős + a melle. Azért vagyok rá kíváncsi mert a legtöbb híres gitáros közt nagyon sok vékony testalkatú van (pl Angus Young).
nem hiszem hogy kondizott,esetleg elment egy kondi terem előtt vagy kezet fogott Ronnie Colemannal.
most komolyan viccet félre téve,nem hiszem hogy kondizott,nem úgy néz ki
Szerintem valamit sportolhatott,bár nem hiszem,hogy konkrétan kondizni járt volna,fekvőtámasz,esetleg kisebb súllyal súlyzózás,úszás ilyesmikre gondolok.
a gitározás miatt nem kell aggódnod,nem lassítja az ujjakat,max.harcművészet űzésénél lassíthatja a mozgást a kötöttebb izomtömeg.én gitározom,kondizom,és nem lettem lassabb tőle.a súlyt viszont helyes technikával fogd meg,használj kesztyűt,mert különben fájhatnak az ujjaid.
gondolom azért is van sok vékony gitáros, mert egy jó izmos test kialakításához is sok idő kell, és egy jó gitárosnak a napja nagyrésze gitározással telik:) (és itt nem Angus Youngra gondolok :D)
de azért vannak nagydarab gitárosok, zakk wylde pl
vagy James Hetfield
ők pl biztos jártak konditerembe, és mégis jó gitárosok :D csak arra vigyázz tényleg, hogy a kezed ne erölködjön nagyon, ne görcsöljön gyúrás közben sem, meg ne fáraszd le az ujjaid:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!