Szénhidrátott honnan lehet még "beszedni"?
Most reggelinél kapok kb 56g szénhidrátott, valami furcsa keverék (abrakzab ha ez valamit mond nektek). Ès rízsböl, napi 300 g rízs...
De ez most a kezdés, és szeretek elöre is gondolni, szóval mi jó amit még lehet benyomni ami jó zsénhidrátot is tartalmaz, kaja nem pór..
A szőlőcukor edzés utánra való, esetleg egy kevés reggelre.
Zab, burgonya, durumtészta, én ezeket szoktam enni, a rizs mellett persze.
Igen én most arra gondolok, hogy most eszek 300 g rizst egy nap alatt, ezt 4 étkezésre osztom szét, de így is marha sok.
Hogy most burgonyát is egyek, vagy tésztát, kicsit nehéz berakni, valami olyasmi kell amit tudok uzsonaként enni, mint valami plussz.
A rizs és a zab esetleg a teljes kiőrlésű tészta tartalmazza egységnyi adagban a legtöbb szénhidrátot. A krumpliban jóval kevesebb van mint a többiben.
Sajnos ezekből kell tudni valahogy megoldani... :/
kitaláltam hogy eszek a kajához egy kis kemény kenyeret, ilyen svéd dolog, lehet ikeában kapni, azt mondják egészségesebb mint normális kenyér.
Ha nézitek a read rock reality-t, a 57-hetedik részben mikor pakolja a hütötáskát, bepakol egy ilyen fajta "kenyeret".. 100 gramon tartalmazott 9 gram fehérjét, és kb 60 szénhidrátot, de van olyan fajta is ami 13g fehérje..
Ja svédországban élek, hogy nem mentem egész ikeához hogy próbáljak ki ilyen "kenyeret" :D
Azt hogy Zoli honnan kapta azt nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!