Az evezéstől (evezőgép) jó alakja lesz az embernek?
Figyelt kérdés
úgyértem szélesebb vagy inkább izmosabb vállak karok? vagy nem ér sokat?2011. nov. 6. 15:21
11/15 anonim válasza:
inkább attól, mint az evezőgéptől :)
12/15 anonim válasza:
hát itt szerintem nem sokan eveztek még.. :D én versenyszerűen evezek és az evezés minden izmot megmozgat: 1.láb 2.derék 3.hát 4.váll 5.kar kb ilyen sorrendben használod őket egy csapásnál. De az igaz hogyha szedsz tömegnövelőt vagy csak az étrended az akkor is sokat fog szélesedni a vállad a karod és a combod pedig izmosodni és igen jó alakod lesz :D . (de tömegnövelő nélkül is csak lassabban és nehezebben )
13/15 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszával. Az izmok 85%-át megmozgatja az evezés. Próbáld csak ki, és meglátod. Szerintem a gépen még "nehezebb" is az evezés, mint a vízen.
14/15 anonim válasza:
én is eveztem egy ideig )folyón), és csatlakozom az előttem szólóhoz. a folyó amúgy is elég kemény ellenfél tud lenni, s az a lapát se olyan könnyű. az evezőgép más, az könnyebb,(ott nincs folyó sodrása), meg nem kell koncentrálni arra, hogy mindenki egyszerre végezze a mozdulatot, mert annál stabilabb, minél jobban összhangban van, de amúgy ott is ugyanazt az alapot végzed, s az bizony hát, derék, láb, kar is.
15/15 anonim válasza:
Én fél éve kezdtem komolyan edzeni, van evezőgépem és heti 2-szer edzek vele. Elsősorban a hátamat szoktam érezni, de tényletg a legtöbb izmot megmozgatja, kar, láb, vállak, kicsit még a hasizmokat is, bár az nem számottevő. Nagyon jó edzésmód, én csak ajánlani tudom. Viszont ha izmos karokat akarsz, akkor mindenképpen súlyzós edzést is kell végezned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!