Hatna nekem a Danabol?
Figyelt kérdés
15 éves vagy 63-64kg,170cm magas.Kb mennyit híznák a danabolal?Mennyivel lennék erősseb? Válaszokat előre is köszönöm.2011. okt. 30. 20:28
11/15 anonim válasza:
miért nem hagyod abba inkább az egészet, ha még arra sem vagy hajlandó hogy utánaolvass a dolgoknak?
12/15 anonim válasza:
:D
Kééét egész tyúkgyümölcs??? :D
Meg a "szallona", pörkőtt....
Az a jaó. :)
13/15 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=XhnN54tHjkI&feature=related
...
Kérlek menj oda anyukádhoz, és kérd számon, hogy nem csapkodott oda az ablakpárkányhoz, amíg még nem volt késő.
14/15 anonim válasza:
03:29
téged tűzhangyák általi szexuális fixációra ítéllek 2 napon keresztül!
Kérdező, nem, kis tojással, szalonnával nem lehet tömegelni, nézd meg mennyit kell enned, és mit. és MENNYIT! mert a sok az rohadtul nem elég.
15/15 anonim válasza:
Hagy most abba, énis 15 éves vagyok. Az egyik osztálytársam 1 hónapja már korházba van nemtudom mi baja van, de tudom hogy szedte a danabolt. Semmivel se lett erősebb, se izmosabb csak k.rva pattanásos lett meg h.lye. Én olyan 3-4 hónapja edzek rendszeresen heti 4 alkalommal, a kajám normális, pihenek, edzek, és látom a változásokat. pl.: a testemen, és erőben is. Mikor kezdtem edzeni 58 kiló voltam most 3 hónap után 68,5 kilógramm vagyok, tudom nem mind izom de szép alakom lett már 3 hónap után is. Nekem megse fordullt a fejembe hogy koxoljak, pedig már kínáltak az osztályba. Ja amúgy mikor még nem gyúrtam 31 es karom volt, most 37 nél járok, szép formás, szálkás a karom. szval ne légy h.lye. Egyél, Gyúrj, Pihenj!!! ui.: 170cm, 68,5 kiló. 15 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!