Használ az elektromos izom stimulátor?
Komolyan mondom lefeküdtem a röhögéstől "Electro man".
Annak van igaza aki azt mondja hogy nem használ izomépítésben semmit, vagyis használhatna de olyan mértékű sokkolásnak nem örülne a szíved,valamint regeneráció elősegítésére és kényelmi masszírozó hatása miatt egy olcsóbbat ha nagyon nagy szükségét látod érdemes venni, bár sokkal jobb regeneráló technikák is vannak...de a kérdésedre adva a választ LEHÚZÁS.
Sziasztok!
Én egy Őszinte véleményt Írok :) Elég sokmindent kipróbáltam stb :) e téren :) Ami tényleg Bevált :)
Kreatin PH-x hozzá egy Hatalmas Jumbo :) ezen kombinációval edzettem és ettem mint egy majom :) 1 hónapnyi tényleg kőkemény edzés eredményeképp Kezdésből Fekve 50 KG-t nyomtam ki 1 hónap után heti 4 edzéssel ez a Duplájára nőtt és 100 KG-t tudtam 5* kinyomni. És E mellett elég Durván piáltam és Cigarettáztam ami pont Belevág a dolgokba mivel a Kreatin Víz megkötő az alkohol Víz elvonó :) Haveromtól még kaptam pár szem Danabolt is De az már nem volt a legjobb Főleg pia mellett teljesen elveszítettem néha az eszem nem voltam tisztában az erőmmel és visszaéltem vele így utólag belegondolva Szégyenlem is magam bár annyit megjegyeznék, hogy mindig a nagyobbat ütöttem szét és meg is érdemelték mert a kissebbeket sanyargatták :)
de lépnyegtelen... Most anyumnak vettem Ilyen Elektromos Izom Stimulátort Mivel rokkant neki az izmaihoz tökéletes enyhíti a fájdalmat én is kiprobáltam Kreatin mellett Igaz a Munkahelyemen 68 96 118 136 KG-s Konzolokat kell mozgatni de ahogfy kipróbáltam ezt észrevenni egy pici növekedést :) egy kis pluszt de nem jelentős és kb betudható a Kreatin többletnek ami a szervezetembe jut :)
Viszont Ha Szép Formás Izmokat szeretne az ember azért bizony keményen meg kell dolgozni Ebbe az egyben legalább nincs csalás:) bár használhatsz Szereket amik fokozzák a teljesítményedet amivel elég durván megerőlteted magad és egy 3 4 napos Izomlázad lesz na akkor megdolgoztattad az izmodat és fejlődsz :) Bár nekem elég jó Genetikám is van elkezdek edzegetni Elég hamar fejlődöm egy bizonyos Szintig Ami után kicsit belassul viszont nem áll le a fejlőds csak mindig egyre nehezebb súlyt kell megemelni :) és persze jól:)
Remélem nem oltogatást kapok a véleményem Írtam le Jelenleg is tesztelem de nem ad olyan eredményt mint az eddig legjobban bevált technika (Edzés)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!