Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen tanácsíitok vannak?

Bogee123 kérdése:

Milyen tanácsíitok vannak?

Figyelt kérdés

Későn kezdtem görkorizni, de szeretnék néhány alapot tudni, bármilyen tanácsot elfogadok:) Vagy egypár link, hogy hogyan csináljam...légyzsi helpp mert jégkorizni mennék és kéne egy kis 'tudás':) Köszönöm előre is^^

12/L

2011. okt. 26. 19:16
 1/5 dirtboy ***** válasza:
akkor a jégkorit tanuld majd ne a görkorit,a kettő ne ugyan olyan,attól hogy tudsz görkorizni még nehéz lesz megtanulni jégkorizni.
2011. okt. 26. 19:19
 2/5 anonim válasza:

Nem sokban különbözik a kettő.

Több éve görkorizok viszont emlékszem arra amikor először mentem jégkorizni egy teljesen kezdő csapattal( köztük én is azt voltam) és mindenki ügyetlenkedett engem meg csak néztek és kérdezgettek,hogy mikor tanultam meg jégkorizni:D

Egyszerűen rá kell érezni.Annyi a különbség,hogy az egyik gurul a másik "csúszik" :D

2011. okt. 26. 19:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) hát gyakorolgattam, első alkalommal 7-szer, második alkalommal 3-szor estem el:) na remélem a harmadikon max egyszer esek:)
2011. okt. 26. 19:36
 4/5 anonim válasza:
:D csak gyakorolni kell,nyugi menni fog:) Én is estem már el párszor>__<
2011. okt. 26. 19:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) Igaz szilikonkerekes, nagyon gurul, de igyekszem:) ma megyek jégkorizni:$ remélem sikerül keveset esni.^^
2011. okt. 30. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!