Hogy tudnám elérni hogy a mellméretem ne csökkenjen?
Figyelt kérdés
Jövőhéttől heti 2x fogok futni kb. fél-1 órát, fogyás céljából.Olvastam h ilyenkor a mell megereszkedhet ,ezért sportmelltartót érdemes felvenni, hogy a feszességéből a lehető legkevesebbet veszítsen. De a méretét h tudnám megőrizni? Csak a testem többi részéből szeretnék fogyni, minden barátnőm azt mondja, milyen jó nekem, nekik mellük sincs. Pedig utáltam h nem olyan vagyok, mint ők. Tegnap viszont a fiúk azt mondták egyikükre h a melle nem olyan jó, így mostmár szeretném megőrizni a méreteimet. TIPPEK,ÖTLETEK?2009. máj. 1. 23:43
1/3 anonim válasza:
Sajna azt nem tudod eldönteni, hogy honnan fogyj. Menni fog mindenhonnan, a mellből is, ezzel nem tudsz mit kezdeni :(
2/3 anonim válasza:
Sajna a melledből fogsz tuti fogyni. Ha testkezelésre járnál, ahol fogyasztanak az adott területről (fenék, comb, has) akkor nem. De az sajnos elég drága.
3/3 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy a nők elöször mindig a mellükre hiznak szoval ha eléred a kivánt testsúlyt amit szeretnél akkor érdemes felszedni 1-2kg-t és akkor a melledből is visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!