Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kell verekedni? Lécci,...

Hogy kell verekedni? Lécci, fontos!

Figyelt kérdés

12 éves vagyok (fiú)

A mi iskolákba egy csomó cigány jár (nem mintha gyűlölném őket) és nem tudom... Odajön hozzám egy 14 éves srác a haverjaival és közli velem hogy holnap megvernek! Nem viccnek szánom úgyhogy nem kell piszkálni!!

2011. okt. 8. 14:47
1 2
 11/11 anonim válasza:
Odamegy hozzád a gyerek, először valamit mondani fog neked, ne hallgasd meg! erőből orrba ütöd, vérezni fog kifog feküdni oszt csá! igazgatónak meg azt mondod hogy önvédelem volt. engemet is megakart verni egy 14 éves beképzelt gyerek megverni még anno. 11 voltam akkoriban. Már nem tudom hogy miért akart megverni. bátyám boxot tanult. engem is tanított néha, nagyot nézett a 14 éves gyerek amikor szarrá aláztam mindenki előtt.
2012. máj. 24. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!