Hogy tudom ezt elérni? Mennnyi idő alatt?
Kocka hasat szeretnék, denemdurvát, mert lány vagyok, és szerintem egy lánynak az nem esztétikus. csak azt szeretném, hogy kirajzolódjon a 4-6 kis kocka.
50×hasprés
50×oldalra fordulós hasprés.
50×fordított hasprés vagy lábemelés.
ezt a sorozatot nepi egyszer kétszer végig csinálom. 162 cm vagyok és 46 kg, úgyhogy fogynom nem kell, sőt elvileg híznom kellene. Ezzel elérhetem a célomat, ha kitartóan csinálom? Kb mennyi idő alatt?
Ha kocka hasat akarsz, akkor nem hasizmot kell edzened, hanem valami mást, amitöl az a kevés vagy kevésbé kevés zsír ami mindenkinek a hasán ott van eltünik.
Akkor látszódnak majd, ha az izmaidat edzed, csak nagy hasizmaid lessznek, mint mondtad nem esztétikus lányon..
Ehhez diéta kell. Hasizma mindenkinek van - még ha nem is olyan nagy, tehát ahhoz hogy ládszódjon vagy nagyobb tömegű hasizom kell vagy kisebb testzsírszázalék.
Ha nem akarsz fogyni akkor meg előbb egy kis tömegnövelés - azzal óhatatlanul is megy fel egy kis zsír -, majd ha már kapott a hasizmod egy kis tömeget akkor ugyancsak lediétázol. De ehhez nem csak a hasadra kellene hogy edzzél, hanem jó lenne ha tudnál egész testet átmozgató súlyzós edzéseket csinálni. Súlyok nélkül elég nehéz az izomépítés, pláne nőknek.
Helyi fogyás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!