Miért történt ez? 15/F
Figyelt kérdés
Futni kellett a tűző napon 400 métert, nagyon rosszul voltam, mert nagyon bekezdtem és rosszul vettem a levegőt. Az utolsó 100 métert nem bírtam, szó szerint majdnem a halálba futottam, azt hittem, hogy elájulni. Minden bajom volt a pályán.2011. okt. 3. 15:31
1/4 anonim válasza:
Legközelebb mond meg a tesitanárnak, hogy az anyját futtassa, ne téged.
2/4 anonim válasza:
400 métert nem bírtál lefutni? Mekkora egy nyámnyila szar vagy...
3/4 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, hogy miért történt, inkább kezdj el magadtól is futni, és akkor látni fogod, mire vagy képes. Nyilván ennél többre. Rendszeresen és fokozatosan akármeddig felfejlődhetsz, és kellene is.
4/4 manor válasza:
Máskor is tapasztaltál már ilyet nagyobb erőkifejtés alatt? Valószínűleg semmi komoly, egyszerűen edzetlen vagy. Kezdj el rendszeresen mozogni, sportolni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!