Hogyan tanuljak meg verekedni?
szerintem ha eleve offenzív (pl. tájbox, ezt most verekedésnek nevezném) az rengeteg gyengét rejt magában. Krisz barátom nem keveset gyakorolt tájboxolókkal, nagyon ergya volt a védelmük. őmm, ugye ennek a fordítottja is igaz lehet, ha nagyon deffenzív vagy, illetve a stílusod, akkor külön példa nélkül: előbb utóbb minden védelmen áthatolnak, ráadásul inkább előbb.
ami jó edzést, stílust ismerek, ott nagyjából egyensúly van. ömm.. nem tudom máshol milyen az oktatás színvonal, de ide sorolnám a wudang kungfut (legalábbis a mi edzésünket), gondolom akkor ennek az alap stílusait (nem tudom helyesen leírni őket, taici -ezt nem is oktatják kombatívan-, ba guan - erről jó lenne informálódni..-) de jók elvileg a jitsu edzések, mivel nem harcművészeteket kérdeztél, a birkózás, box, savate is jó technikát ad, meg komoly mérkőzéseket tolnak.
hát, nem mondod? :D
igen, utcán szoktak olyat, hogy nem lekopogtatni akarnak, hanem mondjuk kitépni a karod. de megértem őket, cserébe én a gerincüket akarom delokalizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!