Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljak meg verekedni?

Hogyan tanuljak meg verekedni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék semmilyen "mester"-hez járni, csak otthon tanulni. 180cm 80kg. Lehetoleg ne túl keményen, mert általában azért nem verekszem, mert félek, hogy megolok valakit.
2011. szept. 25. 21:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Érdekelne civilként, hogy jutottál be katonai kiképzőtáborba. Mert, ha jelentkeztél szerződésesnek ott elég komoly probléma lehet a morális hozzáállásod.
2011. szept. 27. 06:12
 12/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nem csoda, hogy hulyének néztek, rosszul tetem fel a kérdést.
2011. szept. 27. 07:18
 13/21 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy hülyének néznénk!
2011. szept. 27. 07:59
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem nézünk hülyének, de érdekel milyen kiképzőtáborban voltál.
2011. szept. 27. 12:18
 15/21 A kérdező kommentje:
Ezt is elkurtam: katonai edzotaborban, nem kikepzotaborban. Kezdjuk újból: szerintetek hogyan lehet legkonnyebben offenzív és defenzív verekedést tanulni.
2011. szept. 27. 16:23
 16/21 anonim ***** válasza:

szerintem ha eleve offenzív (pl. tájbox, ezt most verekedésnek nevezném) az rengeteg gyengét rejt magában. Krisz barátom nem keveset gyakorolt tájboxolókkal, nagyon ergya volt a védelmük. őmm, ugye ennek a fordítottja is igaz lehet, ha nagyon deffenzív vagy, illetve a stílusod, akkor külön példa nélkül: előbb utóbb minden védelmen áthatolnak, ráadásul inkább előbb.

ami jó edzést, stílust ismerek, ott nagyjából egyensúly van. ömm.. nem tudom máshol milyen az oktatás színvonal, de ide sorolnám a wudang kungfut (legalábbis a mi edzésünket), gondolom akkor ennek az alap stílusait (nem tudom helyesen leírni őket, taici -ezt nem is oktatják kombatívan-, ba guan - erről jó lenne informálódni..-) de jók elvileg a jitsu edzések, mivel nem harcművészeteket kérdeztél, a birkózás, box, savate is jó technikát ad, meg komoly mérkőzéseket tolnak.

2011. szept. 27. 16:36
 17/21 A kérdező kommentje:
Birkózásban kipróbáltam magam, az elv megvolt, gyorsan cseréltem pozícókat meg minden, de szerintem ha az utcsán megtámadnak, akkor az kicsit másképpen fog kinézni.
2011. szept. 27. 18:36
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

hát, nem mondod? :D

igen, utcán szoktak olyat, hogy nem lekopogtatni akarnak, hanem mondjuk kitépni a karod. de megértem őket, cserébe én a gerincüket akarom delokalizálni.

2011. szept. 27. 18:46
 19/21 dávid.55. válasza:
mondok neked valamit ha mértéket.harcművészetet akarsz othon tanulni akor kezdjél el videókat nézegetni gyakorólj sokat és meni fog de ahoz elöbb 1 évig meny el mesterhez utána ha tudod az alapokat othonis tudsz tanulni
2013. ápr. 24. 16:42
 20/21 anonim válasza:
én ugy erösitem a sipcsontom hogy egy vasrudat rugdosok amig anyire nem fáj hogy abba kell hagyjam ugy megkeményedet hogy megrugom valakinek a combját nem tud felálni meg 5kilos sulyzoval ütögesd a levegöt elöször spárga az menjen mert akkor hajlékony leszel és fejbe tudod rugni az leggjobb támadás a védekezés ha beieszted lábal utána jobb kézel és ballal álon vágod jobbal felütöd aakkorot vége van de mindenki más hogy csinálja
2013. jún. 7. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!