Lehet hülye kérdés de az izom egy idő múlva "eltűnik" ha nem eddzük?
Figyelt kérdés
Konkrétan a karomról lenne szó, vagyis a "bicepszemről". A felkarom elég vastag volt így le akartam faragni belőle, sikerült is, viszont ha pl befeszítem akkor látszik az izom...legviccesebb hogy úgy vettem észre hogy kapaszkodtam a buszon de erősen meg kellett tartani magam a sofőr ügyessége miatt. És gondolom lány létemre nem olyan gáz hogy zavar, ha erős vagyok egy kicsit vagy látszik egy kis izom az se zavarna, de így már igen :S Szóval ha nem dolgozom azon hogy vékonyabb legyen a karom akkor eltűnik az izom egy idő után? Ne nézzetek hülyének nagyon nem rétek ezekhez..köszi a választ előre is!2011. szept. 22. 00:38
1/8 anonim válasza:
Az izom szép lassan leépül, ha nem dolgoztatod.
2/8 anonim válasza:
Jaja, ha nem kap ingereket nincs ami karbantartsa akkor bizony lelöttyed. Na persze ez akkor látványos igazán ha nagy izmokról van szó átlagosnál nem lesz ronde szerintem.
3/8 greeen válasza:
azért ez kicsit összetettebb kérdés!Most csak a karvastagságról beszélsz vagy a felkar izomzatáról annak kidolgozottságától.Nőknél a felkar genetikailag kicsit más.Az is elképzelhető ha nem dolgoztatod a karodat az izom leépül de kissé husosabb zsírosabb fedettebb lesz (ez inkább nőknél figyelhető meg).Tehát nem feltétlen lesz kerületre kisebb (sőt),hacsak nem kezdesz el mellette beteges diétát...
4/8 Creatin válasza:
Ha nemkap megfelelo tapanyagot(feherjet) akkor bizony leepiti sajat magat....
5/8 cynic válasza:
ne tedd. mennyivel lesz jobb, ha lötyögni fog rajta a bőr?
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Az a baj hogy magas is vagyok, alapból húsosabb, a vállam is széles és szerintem még így is lenne mit lefaragni a karomból, az izom meg ezt még jobban kiemeli :( Csak nem tudom milyen mozgást kéne csinálnom hogy vékonyítsam, mert eddig minden hülyeséget csináltam amivel a karomat dolgoztatom meg, de ettől meg jó izmos lettem :S Diétázni diétázom, nem keményen csak figyelek arra mit eszek, és naponta mozgok legalább 1 órát.
Viszont sajnos egy kicsit még így is "lötyög", akkor ha eltűnne az izom rosszabb lenne?
2011. szept. 22. 12:51
7/8 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatsz valamilyen erőállóképesség gyakorlatot. Ha az izmodat kis súllyal és nagy ismétléssel edzed, erősödik, javul az állóképessége, de az izom nem nő. Próbáld ki a hagyományos bicepsz gyakorlatot olyan kis súllyal, amiből meg tudsz csinálni egyvégtében - mondjuk - százat. És csináld viszonylag gyorsan (mondjuk 1 gyakorlat 1 mp).
8/8 anonim válasza:
ne csináld gyorsan, mert a szar, kapkodós kivitelezés tönkreteszi az izületeidet.
teljes test gyakorlatokat csinálj. guggolás, kitörés, lépcsőmászás. Ez utóbbi nagyon hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!