13 éves vagyok gyúrni elkezdhetek? Ha igen akkor hány kg-al?
nem írom le még egyszer,a lényeg hogy rosszul gondolod mert a srác nem attól szálkás hogy sokat nyom egy bizonyos súlyba.
ha nem hiszed el akkor nem hiszed el nekem mindegy, majd ha jártasabb leszel a témában és sokat olvasol meg saját magadon kitapasztalod majd te is rájössz erre.
22:05
nem is akartam érvelni mivel ezt írtam hogy majd rájössz erre magadtól is ha már lusta vagy olvasni.
mivel ilyen túl okos gyerekeknek nem gépelek regényeket ezért bemásolom neked ezt.
/tévhitek a testépítésben,izomépítésben/
18. A sok ismétléstõl az izmaid keményebbek és szálkásabbak lesznek
Bár abban van némi igazság, hogy a magas ismétlésszám jót tesz a hajszálereknek, de semmi köze az izom keménységéhez vagy a szálkásságához. Ha egy edzésmúlt nélküli ember elkezd súlyokkal dolgozni, mindegy, hogy milyen ismétlésszámmal dolgozik, fejlõdni fog, és az izmai bekeményednek, ami akkor is fennmarad egy ideig, ha nyugalmi állapotban van. Viszont ennek sincs köze az ismétlésszámhoz.
olvass a témában sokat hogy ne beszélj hülyeségeket és ne nézd az idősebbeket és tapasztaltabbakat hülyének magadat meg túl okosnak.
akkor mond már el az érveidet hogy mégis milyen oknál fogva lesz szálkás az aki kis súlya sok ismétlést csinál.
kíváncsian várom őket. hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!