Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok gyúrni elkezdhe...

13 éves vagyok gyúrni elkezdhetek? Ha igen akkor hány kg-al?

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 20:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Pedig bizony és valszeg nem véletlenül is fejlődik így azoknak a testük akik kis súlyal sokat csinálnak . Van olyan ismerősöm aki nem bírt nagy súlyal nyomni viszont 50 kilóba belenyomott 50 et és ő is szálkás volt ,pedig szerintem ez egy iszonyat szép teljesítmény egy hobbi kondistól , persze kell hozzá a kitartás , így utólag meggondolva lehet nekem is úgy kellett volna ,de hát mindegy én meg nagy izmokra tettem szert a nagy súlyokkal . Szerintem nem hülyeség , mert ezt tapasztaltam láttam . Egyébként félig meddig nem értem mit írtál , mert hiányoznak ragok stb ( mikor írok nem látom mit írtál ) meg furán is állnak össze és nem tudom néhol mire gondolsz , mert egyik fele ezt jelenti a másik mást ha gondolod írd le mégegyszer és reagálok rá ha nem akkor nem ahogy gondolod .
2011. szept. 21. 21:01
 12/20 dirtboy ***** válasza:

nem írom le még egyszer,a lényeg hogy rosszul gondolod mert a srác nem attól szálkás hogy sokat nyom egy bizonyos súlyba.

ha nem hiszed el akkor nem hiszed el nekem mindegy, majd ha jártasabb leszel a témában és sokat olvasol meg saját magadon kitapasztalod majd te is rájössz erre.

2011. szept. 21. 21:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Ja hát ez így túlzottan nem volt érv értékű hogy mert hülye vagyok , ez így elég nevetséges .
2011. szept. 21. 22:05
 14/20 Takumi ***** válasza:
13 évesen felesleges. Teljesen felesleges, amit itt egyesek írtak, hogy most kis súllyal, utána meg hú nagyon keményen ez hülyeség. Kezdj el akkor edzeni KONDITEREMBEN, ha hormonálisan is késszen állsz. Addig meg van ezer más sport, vagy az már nem menő??
2011. szept. 21. 22:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Kézilabdázok 3 éve.
2011. szept. 22. 06:02
 16/20 dirtboy ***** válasza:

22:05

nem is akartam érvelni mivel ezt írtam hogy majd rájössz erre magadtól is ha már lusta vagy olvasni.

mivel ilyen túl okos gyerekeknek nem gépelek regényeket ezért bemásolom neked ezt.

/tévhitek a testépítésben,izomépítésben/

18. A sok ismétléstõl az izmaid keményebbek és szálkásabbak lesznek

Bár abban van némi igazság, hogy a magas ismétlésszám jót tesz a hajszálereknek, de semmi köze az izom keménységéhez vagy a szálkásságához. Ha egy edzésmúlt nélküli ember elkezd súlyokkal dolgozni, mindegy, hogy milyen ismétlésszámmal dolgozik, fejlõdni fog, és az izmai bekeményednek, ami akkor is fennmarad egy ideig, ha nyugalmi állapotban van. Viszont ennek sincs köze az ismétlésszámhoz.

olvass a témában sokat hogy ne beszélj hülyeségeket és ne nézd az idősebbeket és tapasztaltabbakat hülyének magadat meg túl okosnak.

2011. szept. 22. 09:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom azokat akiknek tanácsot adsz. Aki nem tud érvelni az nem lehet tul inteligens ....
2011. szept. 22. 10:25
 18/20 dirtboy ***** válasza:

akkor mond már el az érveidet hogy mégis milyen oknál fogva lesz szálkás az aki kis súlya sok ismétlést csinál.

kíváncsian várom őket. hajrá

2011. szept. 22. 11:31
 19/20 dirtboy ***** válasza:
tényleg akkor a te elgondolásod alapján úgy lesz valakinek kockás hasa hogy egy nap megcsinál több 100 felülést vagy hasprést???
2011. szept. 22. 11:50
 20/20 anonim ***** válasza:
XDDDDDDDD te azt hiszed valamilyen hasizom gyakorlattal fog működni ? Az cardio . Téveszted a szezont a fazonnal . (tudom hogy azt hiszed én azt hiszem hogy sok kell belőle ,de te meg azt hiszed a kevésből kockás hasfal kell , legyurod attól még egy zsír réteg ott lesz amire hasazhatsz bármennyit . Szörnyű , szörnyű . szerintem nem is fogok többé válasszolni a hsz-edri , mert gondolom te is net előtt görnyedő okoskodó ember vagy . Nevetséges .
2011. szept. 23. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!