Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Küzdősportosok, harcművészek?...

Lee12 kérdése:

Küzdősportosok, harcművészek? Nagy gondba kerültem?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=cp4J45kF-mI&feature=related

van ez a videó,ebben úgy üti a horgot hogy a kézfején a bütyköket összekötnénk akkor ez a vonal merőleges lenne a földre

http://www.youtube.com/watch?v=ilhZdJHt9CU&feature=related

itt viszont ha összekötnénk akkor a vonal párhuzamos lenne a földel

én az utobbi módszert tanultam meg de kb az összes box meccsen az első módszert látom

pl: [link]

itt a kiütésnél az első ütés a bal horgot úgy üti mintha pofozna de ez érvényes?

mert akkor eddig igen rosszul tanultam ütni

2011. szept. 19. 20:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
mert nem utcán van ám szerepe az állásodnak, oda tök mindegy. akkor írd már meg kérlek, hol van szerepe, ha nem utcán? :)
2011. szept. 23. 17:39
 12/24 anonim ***** válasza:
ez a 71 % osba gondolom megint egy Cyber boxolót tisztelhetek . Am. superman több féle van , van alapból az a lényeg hogy feljön a térded és ahogy hátra "rugod" a lábad azzal egyensúlyt szerzel a kezednek amivel bevágsz egyet . A bevágást a morzsoló kezeddel kell , tehát nem azzal a kézzel amivel beszurogatsz hanem amivel bevágsz egyet. Van ugrásból is itt az a lényeg hogy helyből ugrasz fel nem pedig neki ugrasz mint sokan szokták és tulajdonképpen az a lényeg hogy felugrasz ,de ugyan oda érkezel vissza csak az ugrásból egy plusz távot és ütés erőt szerzel . Beírod superman Punch kismillió fajta van , meg hogy hogyan kell előkésziteni mert ez nem csak úgy megy hogy dobálod .
2011. szept. 23. 19:59
 13/24 anonim ***** válasza:

nem vagyok cyber bokszoló.

és az állásodnak akkor van szerepe,ha, meccsed van,mert ott kiszúrják és akkor tudják hogy mi a dolguk.

2011. szept. 24. 14:52
 14/24 anonim ***** válasza:
utcán is baromi sok dologra próbálok következtetni az állásából. vagy ha nem látom semmi értelmét, csak sz.arul áll, akkor szétkapom a lábát.
2011. szept. 24. 16:47
 15/24 A kérdező kommentje:
jó akkor ringben melyik szabályos ?
2011. szept. 24. 20:12
 16/24 anonim ***** válasza:

hmm.. ez már nagyon sportos kérdés..

végül is nem azt írták, hogy mind két ököl tartás szabályos, bár elvileg bütykeid egyenese merőleges a földre, pofon meg elvileg nem szabályos.

ám bár utcán le lehet vele tépni egy fél arcot :D

2011. szept. 24. 20:15
 17/24 A kérdező kommentje:
most már azért régóta kesztyűzöm de horoggal még mindig nem vagyok jó, vagy ilyen pofonszerűt ütök távolról(mert nem érzem az ütőtávot, vagyis hogy milyen íve legyen a horognak)
2012. jan. 7. 21:55
 18/24 anonim ***** válasza:
de gyakoroljátok rendesen?
2012. jan. 7. 22:17
 19/24 A kérdező kommentje:
hát edző mondta hogy hogy üssem, zsákon megy is de emberen aki mozog hátra meg minden ott már nem és ezért ütöm pofon szerűen mert akkor messzebb tudok ütni
2012. jan. 7. 22:25
 20/24 anonim ***** válasza:
üss egyenest.
2012. jan. 7. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!