Szerinteke ciki vagy nem?
Figyelt kérdés
14éves lány vagyok úszok, atlétikázok
szerintetek ciki ha ilyen izmaim vannak?
2011. szept. 16. 19:36
1/11 anonim válasza:
Gratulálok: D szép munka:)
Bár nekem nem nagyon jönnek be az ilyen lányok.
2/11 anonim válasza:
Nem.Csak nem a legnőiesebb.Én sem vagyok az a magassarkúban járós lány.Én is sportos cuccokat húzok fel.De valamiért még sem szeretnék annyira izmos lenni mert azért szeretném megtartani azt az ártatlan lányos kinézetem... :) De verekedésnél ez jól jön.
3/11 anonim válasza:
szép munka, osztom a véleményem az első válaszolóval.
4/11 anonim válasza:
Dehogy ciki,szerintem tök jó! :)
25/N
6/11 anonim válasza:
Én szívesen cserélnék veled.:)
7/11 anonim válasza:
... Nemigazán értem. Nálam a ciki = szégyellnivaló.
Mi azon a ciki, ha izmos vagy?
Inkább legyél büszke rá. :)
(cikizni max. azok a fiúk fognak, akik ropibbak Nálad - de az már az ő bajuk. Küldd el őket edzeni) :)
8/11 anonim válasza:
Miröl beszéltek?
Szerintem nincs semmi ciki benne
Normális "lány izmod" van..
Csúnya mikor lánynak hájas karjai vannak.
21/ F
9/11 oyeacch válasza:
Ciki, ja vágd le a g*cibe. Fogyjál le 31 kilóra, az jön be a mai emóg*ciknek. Nem értem az effajta kérdést, akkor írd már azt, hogy mi a véleményetek, vagy bejön-e nektek egy ilyen csaj, de ne azt hogy ciki-e...
10/11 anonim válasza:
Sunáználak! XDDD Viccet félreértve, szerencsés pasi lehet, akinek ilyan barátnője lenne! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!