Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hellyetesitheti a sulyzót?

Hellyetesitheti a sulyzót?

Figyelt kérdés
a karomra akarnám izmositani nincs konditerem a környéken igy itthol gyurok ugy hogy vödröt vagy egy locsoló kanát teletöltök kb 7-8 liter vizel és azt emelgetem xDlessz valami látszata vagy csak az időmet pazarlom vele??
2011. szept. 3. 13:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

lol :D

elképzelhető, hogy lesz egy kis látszata, ha jól kajálsz. de ez akkor is nevetséges. -csak 1 izomcsoportot edzel

-1 gyakorlatot csinálsz rá

-milyen eszközzel :D

2011. szept. 3. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél kézisúlyzót. Ha nem is helyettesíti a konditerem számtalan "kínzóeszközét", számos izmot meg tudsz vele dolgoztatni. És nem vizezi össze a lakást.
2011. szept. 3. 13:19
 3/12 J0Có95 ***** válasza:
100%

megmondom én neked mit csinálj...

de először tudni szeretném a korod.. na mind1:D

tehát.. csinálj naponta mondjuk 100fekvőt 2héten keresztül . ahogy tudsz.. 5ösével 10esével 15ösével...

2hét mulva napi 200at mondjuk de minden másnap hétfő-szerda-péntek...

az5. héten már heti4 alkalommal told a 200at Hétfő,kedd-Szerda,Csütörtök..

ennek lesz látszatja,, szép izmaid lesznek kajra......

én le legyen az hogy nem megy 100 csak 80... légy szigoru magadhoz.. azt nem mnodom hogy 50es karod lesz, be is bszna... nőni fog talán pár centit de ami 100as, nagyon szálkás és erős leszel.....

sok sikert, kitartást

2011. szept. 3. 13:23
 4/12 J0Có95 ***** válasza:

nagyon elírtam :DDD

És ne legyen * :DDDDDDDDDDD

2011. szept. 3. 13:25
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi sztm most is menne 150 fekvő naponta régen má nyomtam de 2 nap mulva meguntam de most aszem ujra nekivágok
2011. szept. 3. 13:37
 6/12 J0Có95 ***** válasza:
100%
ne und meg,,, az a legnagyobb hiba.. és azt mondom, ne úgy fogd fel az edzést h, óh ma péntek van, akkor edzés... hanem mindig legyen célod.. pl ma 180fekvő, jövőhéten 200... fő a fokozatosság..
2011. szept. 3. 13:48
 7/12 anonim válasza:

Nekünk se voltak súlyzóink..

Vasdarabokkal edzettünk..ráscsákat kerek vasakat kifúrtunk ráraktuk a vasra és edzetünk..Hidd el bármivel lehet csak akarni kell..

2011. szept. 3. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Kézi súlyzó, egyszer kell csak megvenni.
2011. szept. 3. 14:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én házilag barkácsolt fekvenyomó padon és csigás gépen edzek. Ha van keret rá, akkor vegyél zártszelvényt, papír, ceruza és tervezgess. Elég olcsón meg lehet úszni. A rudat is maszekba csináltattuk haverral, a súlyok ékszíjtárcsák és hatalmas fogaskerekek. Mindennel meg lehet oldani az edzést, ha akarja az ember.
2011. szept. 3. 19:50
 10/12 dag ***** válasza:
Figyi! Étrend! Naponta 2-300 fekvőtámasz, felülés! Egy fánál tudsz nyak előtt mögött felhuzószkodást csinálni!! Egy széken tudsz tricepszezni, forditott fekvővel!!
2011. szept. 5. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!