Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok? (Kérdésed túl...

Mit ajánlotok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Üdv!

Én tavaly nyáron elkezdtem a kondizást, egészen decemberig folyamatosan csináltam, majd abbahagytam, és júniusban újrakezdtem.

Na már most, 16/f 180cm 66kg vagyok, és az lenne a kérdésem, h ti milyen kiegészítőt ajánlotok az edzéshez?

Főleg alkarra, és a bicepszre koncentrálok, illetve a 'durranásra' ami az ereket illeti.

Több terméket is néztem, megmutatom, h mire gondoltam, de nem nagyon értek hozzá.

[link]

[link]

Valami olyan 'cucc' kellene, amit ha szedek, rendesen étkezek, és persze kondizok, akkor kb Márciusra elég szép eredményt érhetek el.

Tanácsok?

2011. szept. 1. 14:57
 1/4 dirtboy ***** válasza:
és a kajálással mi újság van????
2011. szept. 1. 15:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Szerintem minden oké.

Tojás, hús, zsíros kajákat nem nagyon eszem, 1-2 csoki néha becsúszik de ezen kívül semmi.

2011. szept. 1. 15:04
 3/4 dirtboy ***** válasza:

ez kevés,nem így működik a dolog hogy kevés zsíros kaja és már jó is.

a tanácsom aha elakarod érni amit tervezel rakd rendbe a kajád, legyen rendes étrended ahogy kell, úgy lesz a leggyorsabb az izmom építés.

a tápkieg nem csodaszer ha nincs rendben a kaja akkor csak pénzkidobás,nem hiába hívják táplálékKIEGÉSZÍTŐnek. a tápkieg is kaja de ha napi főt kajád nincs rendben akkor kevés a tápkieg ahhoz hogy izmot építs.

olvass a témában itt van pár hasznos dolog:

[link]

és ez is jól jöhet: [link]

2011. szept. 1. 15:19
 4/4 TOMAtm ***** válasza:
power protein meg dextróz(edzés utánra meg esetleg reggel)elég lesz neked,meg egy csomag vitamin.
2011. szept. 1. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!