Mit ajánlotok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Üdv!
Én tavaly nyáron elkezdtem a kondizást, egészen decemberig folyamatosan csináltam, majd abbahagytam, és júniusban újrakezdtem.
Na már most, 16/f 180cm 66kg vagyok, és az lenne a kérdésem, h ti milyen kiegészítőt ajánlotok az edzéshez?
Főleg alkarra, és a bicepszre koncentrálok, illetve a 'durranásra' ami az ereket illeti.
Több terméket is néztem, megmutatom, h mire gondoltam, de nem nagyon értek hozzá.
Valami olyan 'cucc' kellene, amit ha szedek, rendesen étkezek, és persze kondizok, akkor kb Márciusra elég szép eredményt érhetek el.
Tanácsok?
Szerintem minden oké.
Tojás, hús, zsíros kajákat nem nagyon eszem, 1-2 csoki néha becsúszik de ezen kívül semmi.
ez kevés,nem így működik a dolog hogy kevés zsíros kaja és már jó is.
a tanácsom aha elakarod érni amit tervezel rakd rendbe a kajád, legyen rendes étrended ahogy kell, úgy lesz a leggyorsabb az izmom építés.
a tápkieg nem csodaszer ha nincs rendben a kaja akkor csak pénzkidobás,nem hiába hívják táplálékKIEGÉSZÍTŐnek. a tápkieg is kaja de ha napi főt kajád nincs rendben akkor kevés a tápkieg ahhoz hogy izmot építs.
olvass a témában itt van pár hasznos dolog:
és ez is jól jöhet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!