Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítés, mint divatsport?

Testépítés, mint divatsport?

Figyelt kérdés

Arra lettem figyelmes hogy egyre több majom van a termekbe, egyre több low arc kezdett el súlyzós edzést végezni, és egyre többen töltögetik fel fb-re a feszítős képeiket. Sok 50kilós páva kezében is ott virít a Scitec shaker.

Miért lett ilyen nagy divat ez? miért akar egy 50kilós girhes,fülbevalós arcoskodni a 30as karjával?

És ami a legrosszabb... ezeknek a gyökereknek annyiból áll a testépítés hogy lemennek a terembe pár órára, és tükörbe feszengés közbe elvégeznek pár gyakorlatot, amitől nőnek mint a p{csa. azt se tudják mi fán terem ez a sport,és ha jó genetikájuk van mégis meg tudnak izmosodni.

Csak engem zavar, hogy a testépítés divat tárgya lett, és gusztustalan lánynak álcázott pálcika emberek árasztják el a fiú öltözőket?

2011. aug. 26. 00:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a hozzáértő társaságot szeretem. Persze ha van olyan, akinek segíteni kell, szívesen teszem/tesszük.

Többnyire ezeknek a példányoknak annyi eszük van, hogy csak saját, vagy kisebb súlycsoportnak arcoskodjanak. Amíg ez így marad engem hidegen hagynak. A terembe magam miatt járok, nem hagyom hogy ilyesmi elterelje a figyelmem:)

Viszont ha meglátsz egy 50 kilós embert lent, ne rögtön az legyen a véleményed h na még egy hülye, hiszen valahol el kell kezdeni.

2011. aug. 26. 00:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, az ilyen típus úgyis abbahagyja, amint nincs nyáriszezon, amint megakad, mert szar a kajája, stb. Ne becsüld le, aki vékony, inkább csak ezt a műműjer típust. Amúgy én is úgy vagyok vele, mint előttem, én a terembe edzeni járok, és amíg ezek nem akadályoznak, addig különösen nem izgat. A testépítést mint sportot ne féltsd, aki akaratgyenge (és ezek azok), az úgyis hamar abbahagyja.
2011. aug. 26. 01:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
szánalmasak, de mindig van valami, ami menő...nem kell velük foglalkozni
2011. aug. 26. 02:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem testépítés, hanem gyúrás. Ez divat lett. Nem kell velük foglalkozni, max röhögni egy-két ilyen majmon.
2011. aug. 26. 06:43
 5/12 bix ***** válasza:

ez nem most kezdődött. 6 évvel ezelőtt és pont ugyanennyi ilyen ember járt le. én se voltam egy benga állat amikor kezdtem. azóta két kezemen tudnám megszámolni hányan jutottak el valahova azok közül akiket megismertem. a többi bukta. ennyi. nekem ezért megy edzés közben zene a fülemben, mert 1: ordibálnak, csapkodnak, sikítoznak, nem lehet így koncentrálni 2: annyi idiótaságot hordanak össze hogy nekem fáj

ezek főleg tavasszal rajzanak a strandszerzonra próbálnak valamit összehozni, aztán rájönnek hogy úgyse megy és késő nyáron már megint visszaáll a rend a teremben.

2011. aug. 26. 08:35
 6/12 oyeacch ***** válasza:

Nekem is azért van zene a fülemben :D

Amúgyis, látod, hogy komolyan veszi-e vagy sem. Azokat bírom, akik lejönnek, nyomnak fekve, negatívba, fokos padon, fekve egykezessel, és még mellezne tovább. Én meg 3 gyakorlattal úgy kikészítem, hogy összefosnám magam inkább, ők meg csinálnak 8 gyakorlatot. Na ezekből nem lesz soha senki. Hiába lesz nagyobb karja, vagy valami, lába úgyse lesz, kajája szar, csak zabálja a jumbót aztán attól jön fel neki valami.

2011. aug. 26. 10:42
 7/12 welee ***** válasza:

30 as kar XD

ne foglalkozz velük gondolod oda fog járni sokáig, lehet csak kóstolgatja a sportot majd télen megunja.

nézd a jó oldalát, legalább csinál valamit és nem wow zik.,

2011. aug. 26. 10:47
 8/12 bix ***** válasza:

oyeacch:

pl én ezért hétfőn lábazok:D lejön a sok mazsola, persze mindenki mellezik, tele a terem azon része, hátazni se férek oda kb, a lábrész viszont mindig pang:D

2011. aug. 26. 10:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Rosszul tetted fel a kérdést. Amit azok csinálnak, az nem testépítés, csak simán gyúrás, kondi stb... Habár én nem vagyok kondis, de tisztelem őket, mert a testépítés nem sport hanem egy nagyon kemény művészet, hihetetlenül sok munka áll mögötte.
2011. aug. 26. 11:10
 10/12 oyeacch ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:50

Guggolóállványra 3 havonta várok 1szer. többi alkalommal mindig szabad :D

2011. aug. 26. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!