Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fehérje okoz valamit? (Kérdése...

Haverka kérdése:

Fehérje okoz valamit? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy ha szedek fehérje port és utánna gyúrok lehet valami bajom tőle? Ilyen *BIO TECH*-es fehérje port néztem ki és ha gyúrás előtt meg iszom és kondizok akkor valami gondjaim lehetnek tőle? Akár 3-4 év múlva?!

Válaszokat előre is köszönöm!

2011. aug. 26. 00:15
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%
Egyél sok húst, ugyanaz a hatása.
2011. aug. 26. 00:44
 2/25 A kérdező kommentje:
Rendben! De sajnos még azóta se tudom h bevállaljam-e a fehérje port. :/
2011. aug. 26. 00:46
 3/25 anonim válasza:
100%

A fehérje táplálékkiegészítő,nem lesz tőle semmi bajod.Olyan mint ha sok vöröshúst ennél.Ahhoz hogy a izomnövekedésed látványos legyen szükséges a fehérje.

Amire te gondolsz azok a szteroidok és egyéb hormonális hatású szerek.Ezek azért okozhatnak gondot mert sok méreganyagot tartalmaznak ami taccsra vághatja a májadat és megzavarhatja a hormonműködésed.

2011. aug. 26. 00:52
 4/25 A kérdező kommentje:

Na ez a válasz nagyon hasznos volt!! Köszönöm Zöld Kéz!

Szóval akkor ilyen fehérje étrend kiegészítő dolog nem káros :)

2011. aug. 26. 00:55
 5/25 anonim válasza:
38%

Egyél húst, ugyanaz a hatása, de finom, és olcsóbb is!

Egy kiló hús 1500, egy kiló fehérje 8500!

Nekem nem jön a zöld kéz?

2011. aug. 26. 01:04
 6/25 anonim válasza:
87%

Egyátalán nem káros.Ha az lenne akkor nem forgalmazhatnák.(Egyébként minden testépítő fehérjézik vagy egyéb tömegnövelőt szed.Aztán később leáll vele mikor elér egy általa célként elérni kívánt testalkatot,ezután csak szimplán gyúrnak hogy fenntartsák ezt a külsőt.)

A szteroidokat például nem is forgalmazhatják,be vannak tiltva(bár a neten rendelve hozzájuk lehet jutni).Ezek a szteroidok okoznak impotenciát,daganatokat,agyvérzést,rákot..stb.

2011. aug. 26. 01:09
 7/25 anonim válasza:
95%

"Egy kiló hús 1500, egy kiló fehérje 8500!

Nekem nem jön a zöld kéz?"

Nem jön.

Ugyanis a hús az nem csak 100% fehérje hanem egyéb más is,ami miatt rendesen el lehet hízni.Egy testépítőnek pedig nem a "mackós" FeketeLaci testalkat a cél hanem mondjuk egy Schwarzenegger alkat az.

Mondjuk a táplálékkiegészítő mellett a napi étrend is nagyon fontos.De erről inkább egy testépítő személyi edző tudna bővebb tájékozatatást adni.

2011. aug. 26. 01:22
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

"Egy kiló hús 1500, egy kiló fehérje 8500!

Nekem nem jön a zöld kéz?"

Hülyéknek is jár a zöldkéz? Kiló húsnak 25%a fehérje max, 1 kiló fehérje meg 4000 Ft.

2011. aug. 26. 06:45
 9/25 anonim ***** válasza:

én nyomtam neked zöld kezet, mert tudom hogy szeretnéd!

cserébe szeretném, ha elgondolkodnál azokon, amit írtak a posztodra.

a hús kilója x pénz, van benne y fehérje.

a fehérje koncentrátum drágább, ezért cserébe az egész fehérje. kb. hasonló árban mozog a kettő, ha a húsba nem számolod bele a zsírt, vizet, azt meg tudod enni/inni a fehérjeporhoz is, ha kell neked.

a fehérjepor még gyorsan felszívódó is, ami testépítésnél nagy előny.

Kérdező, te meg edzés után idd a fehérjeturmixot, némi cukorral (30-40g szokott lenni, nyilván ahogy szoksz hozzá emeled)

2011. aug. 26. 09:05
 10/25 Gripp ***** válasza:

"...a hús az nem csak 100% fehérje hanem egyéb más is,ami miatt rendesen el lehet hízni."

Csak érdekességként írom, ha sok fehérjét fogyaszt valaki,(jóval többet mint amennyire szüksége van) és nem végez olyan sport tevékenységet ami indokolná a többletfogyasztást, a fölösleges fehérje zsírrá alakul és a szervezet raktározza.

2011. aug. 26. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!