Forma 1 jegyárak! Érdeklődés?!
Szeretném elvinni apukámat a jövő évi magyar nagydíjra. Érdeklődni szeretnék, hogy 2 felnőtt jegy csak vasárnapra, sima állóhely " az út mentén" mennyibe kerülne?
Nézegettem már ezzel kapcsolatba oldalakat, de nem tudok eligazodni a Silver meg Gold meg ilyenek között.
A 'silver' és a 'gold' jegyek nem állóhelyesek, hanem tribünökre szólnak.Ezek az úgymond jó és nagyon jó kategóriába tartozó jegyek, mint azt az ára is mutatja.
Ezen az oldalon elég jól össze van szedve szerintem minden.És még azt tudom ajánlani, hogy várj még egy kicsit a jegyvásárlással, mert vannak időszakok, amikor kedvezményesen lehet hozzájutni a jegyekhez.Persze ehhez figyelned kell, hogy éppen mikor mennyi :)
A legolcsóbb állójegy a Forma 1 Club ajánlata (a clubos állójegy ugyanaz, mint a 'sima', azaz ugyanazokra a helyekre állhatsz vele, de olcsóbb).
Ki kell váltani egy silver klubtagságit: 5ezer Ft, aztán vehetsz állójegyet, ami megint 5ezer Ft. Egy főnek 10ezer Ft.
Még annyit, hogy nem tudom, mennyi a kereted, de: én voltam már álló és ülőjeggyel is kint, és szerintem ülve sokkal élvezetesebb, és többet lehet látni.
Ha megengedhetitek magatoknak, akkor ajánlom szintén a clubos ülőjegyet (32ezer/főre jönne ki, és remek helyen van), vagy a RedBull tribünt 199euró/fő összegért.
2. válaszoló:
Vagyis akkor a silver klubtagságit és csak utána lehet megvenni a jegyet?
01:02es válaszolóval egyet kell, hogy értsek.idén én is ott ültem és nagyon sok mindent be lehet onnan látni, ráadásul pont szembe van egy kivetítő is :)
bocsi az OFF-ért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!