Scitec multi pro fogyasztókhoz: szét szabad szedni a kapszulákat?
Figyelt kérdés
Szevasztok!
Szedem ezt a nyamvadt vitamint, de olyan rohadt nagyok a kapszulák (és még jó sok is), hogy egyszerűen rosszul vagyok már tőle.. :S Múltkor az egyik nagy félrement és azóta kissé beparáztam. Ha széthúzom a kapszulákat és a benne lévő anyagot nyelem le akkor az ugyanúgy hatékony lesz?
2011. aug. 16. 19:17
11/12 clint válasza:
sztem is lelehet. Az animal pak mellé egyéb tablettás-kapszulás kiegészítők is mennek és az 8-10 kapszula ami lenyelek egybe...
12/12 tomturkey válasza:
ezt a sok baromságot..ha neked kényelmetlen egyben lenyelni a kapszulákat,nyugodtan szedd szét.keverd el egy pohár vízben és idd meg.(bár az ízüktől lehet,hogy nem lesz őszinte a mosolyod)ez is népszerű fogyasztási módja a kapszuláknak idősebb vagy nyelési nehézségekben küzdő betegeknél..ha a burkolatát nem eszed meg,csak annyi történik,hogy megspórolod a szervezetednek az egyébként szintetikus anyagok lebontását.egyedül a lágy zselatin kapszulákat ne szedd szét,bár a halolajat amúgy sem akarnád kapszula nélkül fogyasztani, mert eléggé ergya az íze.amúgy sem értem miért kell azért b*zizni valakit,mert egy számára kényelmetlen dolgon akar változtatni..aki ennyire büszke rá,hogy mekkorát tud nyelni,az szedje dobozostul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!