Mit ajánlotok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú)
Figyelt kérdés
Nemrég derült ki hogy genetikai okok miatt hajlamos vagyok a térdficamra.
De emellett szeretnék valamilyen sportot űzni hobbyként vagy rendszeresen is. Mit ajánlotok ami nem veszélyezteti a térdem?-Eddig vizilabdáztam de abbahagytam(3 évig)+ biciklizek majdnem minden nap.
14/f
2011. aug. 8. 20:05
1/3 oyeacch válasza:
Fingom nincs én edzőtermet mondanék, guggolással megerősödnének a szalagok, de tutira nem mondanám...
2/3 De Puta Madre válasza:
Mindenképpen meg kell erősítened a térd körüli izmokat, szalagokat, ezzel csökkenthető a ficam. Járj el edzőterembe, és végezz olyan gyakorlatokat, amelyeket kontrolláltan végre tudsz hajtani, végig figyelve a térdedre. szóval ne fuss, ne fordulj hirtelen.
3/3 anonim válasza:
Először saját súllyal guggolások,kitörések,
pár hónap múlva meg amit az első írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!