A romák miért vonzódnak annyira a távol-keleti fegyverekhez?
Mert ezek a fegyverek a maguk furcsa módján elegánsak,tiszteletparancsolóak.1 buzogány nem elegáns,inkább primitív,és nem tiszteletparancsoló,max. megfélemlítő.Ez a legtöbb ember tuadatalattiában benne va.Ők sem tudják,h miért,ha megkérdeznéd őket valszeg csak annyit felelnénekh 'mert az menőőőő'.Tudod,ezek a fegyverek becsesek,szépek.1 buzogánymeg olyan ütött kopott dolog,amin láccanak a kovácsolás nyomai,közelsem olyan kifinomul,mint1 távolkeleti fegyver.De mondom,ez már pszichológia.Ők is csak érzik,h nekik ilyen kell,már csak azért is mert külföldi,és ugye az mindig jobb.Én is szívesebben pózolok 1 ilyen kecses,gyönyörű 'ékszerrel',mint vmi középkori ősmagyar otromba fegyverrel.
M16-sem olyan értékes,bár jó néhány fokkal jobb,de honnan szerzik be?És ha be is szerzik,aztán főtojják faszbúkra,akk meg úgyis megérzi a rendőrség,és megy,h 'hol van a fegyver?',és ha igazi,akk meg börtönbüntit kap illegális fegyvertartásért.(mondjuk AK-47 et már könnyebben be tudnak szerzni,de az meg végképp nem jobb,mint a buzogány.)
Azt hiszik menők tőle.
De mivel alacsonyrendű férgek, így nem méltóak a keleti fegyverek viseletéhez.
Amúgy meg azok amikkel "harcba indulnak" olcsó utánzatok, mert egy katana elég drága mulatság, miként egy jó minőségű wakizashi vagy egy tanto. Szerintem vágni se tudnak vele, a szerencsétlenek.
Mi az hogy harcba indulnak?
Mászkálnak vele az utcán?
Mifelénk rengeteg cigány él, de még nem láttam ilyet.
Egy cigány azt se tudja mi az a harc. Csak kapálóznak mindenfele, így a harc szót beletenni ebbe a kérdésbe eléggé vicces volt. :)
# 8
Ha ezek a fegyverek tekintetek parancsoló elegáns fegyverek (amivel egyet értek) akkor meg még úgy se kellene hordaniuk. Mert a cigányok se nem elegánsak se nem tiszteletet parancsolóak. Csúnyák, büdösek, kampós orrú, fogatlan rusnyaságok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!