Találtam egy angol nyelvű body bilding-es oldalt, ahol nagyon hasznos dolgok vannak. Kérdezném én, hogy magyarul és létezik hozzá hasonló? NÉZZÉTEK MEG
Na a builder az tényleg hasznos....:-D
Jókat lehet röhögni rajta....
Jobb oldalak: tesztoszeron.hu, Fitway.hu
Amúgy én is a külföldi oldalakat preferálom, olyan mint ha 5-6 évet utaznátok előre az időben...pedig nem, csak a magyarok vannak lemaradva szokás szerint.
Csak az irtózatos sötétség és maradiság van a fejekben...persze ehhez kell a befogadó képesség is hogy legyen aki elhiszi -pl. Alapismeretek....
A builder olyan, mint az óvoda (minden tekintetben) :-))
Alap dolgokra megtanít (például, hogy told le a gatyád szarás előtt) de számos helyen félrevezet (nem, nem a Jézuska hozza az ajándékot).
Nehéz azt mondani, hogy az Alapismeretek hasznos, miközben később szembesülni fogsz azzal, hogy mondjuk az 1/10 -e egyszerűen nem igaz....
És hiába jó a 9/10, ha egy világ omlik össze benned, amikor rájössz, hogy nincs Jézuska :-)))
Sokszor hivatkoztak rá hibás elméletek alátámasztására.
Pl. aerob edzés /zsírégetés témakör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!