A méz hizlal?
Sziasztok!
NEM HÍZLAL! Az csak egy dolog, hogy sok benne a kalória, de nem alakul zsírrá, mert másképpen dolgozza fel a szervezet! Ha valami 100%, hogy nem alakul zsírrá, akkor hogyan hízlalhatna?
Ez tök logikus!!!!
"Azonos súlyú méz ötször annyi energiát ad, mint a tej, háromszor annyit, mint a hús, kétszer annyit, mint a tojás. De nem hizlal! A méz gyümölcs cukrából nem lesz zsír, mert a májban glikogénként raktározódik. . . "
A tény az, hogy NEM HÍZLAL, akármilyen hihetetlen!
Ez pont olyan, hogy pl. egy naracsban 41 kalória van. . .
Attól, hogy megeszel belőle 3000kalória mennyiségben, nem fogsz elhízni, mert ugyanúgy, mint a mézt (nemugyanúgy) teljesen másképpen dolgozza fel a szervezet, mint pl. 3000kalória mennyiségű szalonnát!!!!!!
:D
Te meg sipirc vissza a gumiszobába, ki engedte meg, hogy kigyere onnan? Még a nyugtatóidat sem szedted be, és Mari néni is kielégületlenül (! :D) várja, hogy az orvosi szobában beléd döfhesse a tűt... :P Ennyi vagy, hallod...
Ezt elbasztad... :D
Ez volt az első megválaszolt kérdésem, és azóta csak 2-re válaszoltam, ráadásul "széépen, okoszan", szóval melléfogtál, hehe :P Ne játszd az agyadat, menj csicsikálni, én meg addig faragok a százalékodból "egy kicsit"... ;D Ádíjósz!
Kedves kérdező!Nem kell ám mindenre ugrani.Érdeklődés hiányában az előadás elmarad.:-)
Ugye jól értettem,hogy Anyukád miatt kérdezed,aki cukorbeteg??
Ő nem ehet mézet,ha hízlal,ha nem.Mert nagyon magas a szénhidráttartalma,amitől egy cukrosnak óvakodni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!