No hasznalhatja a Clenbuterolt?
Szalkasitanek, szerintetek hasznalhatom? Persze edzeshez!
Es hogyan szedjem?
persze hogy használhatsz! sőt javasolnám is. felírni persze nem fogja neked senki orvos, de frankón felütött cuccok vannak a piacon, egész jó móka lesz 2-3 hónap múlva amikor visszajössz tippelgetni mit is kaptál valójában.
szedése? felvezetés után 110-140 mcg mehet "nyugodtan".
egyébként halál fölsöleges, mozgás nélkül semmit nem érsz vele, mozgás mellett meg fogynod kell, mert ha nem akkor elbsztál valamit és ezen a spiro se segít
Igen, de csak a gyógyszertári változatot.
Diéta és edzés nélkül nem sokat ér, ráadásul hamar csökken a hatékonysága, amiatt különböző trükköket kell alkalmazni.
100 mcg. fölé nem érdemes menni, azt is fokozatosan, kb. 2 hét alatt kell elérni, utána 4 nap szedés (4-5 szem/nap)- 2 nap szünet (36 óra a felezési ideje).
Vigyázz vele, mert nem mindenki bírja.
Munkában is bezavarhat a kézremegés miatt, ha szívsebész vagy, akkor nem lesz jó :-)))
Koszonom szepen a valaszokat! Foleg a kedves elso hozzaszolonak!
De Amigonak lattam sokszor ertelmes es hozzaerto valaszokat eppen ezert meg kerdeznek toled ha lehet!?
Tegnap miutan feltettem a kerdest utana erdeklodttem ezzel foglalkozo ( testepito es beszerzo is:)) pasitol! Es o azt mondja , hogy lanyoknak nem ajanlott nem jo! Viszont mondta az effedrint ( Ettol felek! nagyon sok karos hatasa van) es meg egy T5 fat burner nevu szert! Errol te hallottal valamit? SZerinted melyik mellett dontsek? Es igen edzes melle kell! Heti 5X 2 ora.
Teljesen jó nőknek is, nincs különbség a két nem között ebből a szempontból, mert nem nemi hormon és nincs is hatással ilyen szempontból semmire.
(asztmás nőknek és férfiaknak is felírják)
Ephedrin sokkal veszélyesebb és még hamarabb érzéketlenné válik rá a szervezet. Azon kívül nehéz már beszerezni, legalábbis a gyógyszertári Epherit tabletta kiadását megszigorították, a visszaélések miatt.... még én is csak 1-2 dobozzal tudtam rendelni :-)))
T5 az nem tudom mi, ilyen gyógyszer nincs. Bolti "fogyasztó tabletták"-ban pedig nem hiszek, így nem is érdekel.
Mióta a yohimbine-t betiltották, nincs egy se, ami hatékony lenne, szerencsére azt még külföldről könnyen be lehet szerezni, mert ott legális és olcsó.
Konkrét tanácsot azért nem tudok adni, mert nem én állítottam össze a diétádat és az edzésedet, márpedig a kiegészítőket ezekhez kell igazítani, figyelembe véve az egyéni sajátosságokat is. (életkor, testzsír %, fizikai aktivitás)
Amit meg én fogok használni a versenydiétámban, azt inkább nem írom le, nehogy utánam csináld :-)))
Ket eve nem edzek!:( De akkor heti 5x 2 orat csinaltam!
Most kedem ujra kb ennyi idot szanok ra most is!
Edzes tervem meg nincs, masolni sem masolnam a tied ( Eleve nem birnam:D) Ket ev kihagyas utan , bele kell razodnom!
Tehat nullarol kezdek: telyesen el punyultam!
A T5 egy angol termek szinten testepitok hasznaljak! De ha azt irtad hogy a clenbuterolt hasznaljam batran szerintem ennel maradok!
Edzes tervben esetleg egy kis segitseget tudnal adni? Ha idod es kedved engedi!:) Ezek utan ha meg ezt se tudta a sracc hogy nok is hasznalhatjak nem tudom milyen edzes tervet ir majd:S
Nem edzésterv kell, hanem egy jó edző. Én nem írok edzéstervet soha.
Sok nőt ismerek, aki szedi, de nem ma kezdték.
Én sem ajánlom, hogy egyből ilyeneket kezdj el szedni, amikor nincs meg az alapvető kondíciód sem.
Ez sportolóknak való, nem háziasszonyoknak. És -mint említettem- nagy odafigyelést és fegyelmet igényel a szedése.
Táplálékkiegészítők is kellenek mellé, mivel fokozottan üríti ki az ásványi anyagokat, vitaminokat (ezek amúgy is alapvetően fontosak annak aki edz).
Én minden vendégemet lefogyasztottam eddig, aki fogyni jött hozzám és EGYIKNEK SEM adtam Clenbuterolt, sem más gyógyszert.
(mivel nem szívesen vállalnám érte a felelősséget)
Egy átlag jó alakot el lehet érni ezek nélkül is, én azt mondom, hogy ha jó szakember kezei alatt vagy kifejezetten könnyen és egyszerűen.
Profi versenyzői szinthez kellenek CSAK ilyen gyógyszerek.
OK! Koszonom szepen!:) mivel sajnos szakerto nem all a rendelkezesemre!Kulfoldon elek, es millios arral dolgoznak ezert ezt meg nem engedhetem meg magamnak!:) Igy majd azert egy edzestervel neki esek az edzesnek!
Es mivel nem egy ev mulva akarok jo alakot igy a gyorsabb eredmenyert azert valamelyikkel karoltve probalkozom!
Koszonom szepen megegyszer, hogy idot szantal ram!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!