Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Dietahoz 150 gramm ch eleg?

Dietahoz 150 gramm ch eleg?

Figyelt kérdés

szeretnek szalkasitani de nem tudom hogy ez eleg e?

430 gramm chn voltam edig de most szeretnek szalkasitani. edzes utan mehet a dextroz ? azt mondtak dietanal tilos, de akkor nem ertem. ha tomegelesnel vissza kell tolteni a glikogent akkor szalkasitasnal miert nem? ugyanugy edzes ......

2011. júl. 27. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
hány kiló vagy te gyök?????
2011. júl. 27. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
A túl sok adat miatt amit megadtál magadról/súly,magasság,testalkat,edzésmúlt esetleg hozzávetőleges testzsír%,használt zsírégetők/anyagcsere-gyorsítók / egyszerűen nem tudok neked válaszolni...
2011. júl. 27. 14:22
 3/9 A kérdező kommentje:
suly: 75 kg, magassag: 180 cm, semmilyen zsiregetot nem hasznalok / extra szert. Az elsonek: tudod kinek mondd, hogy gyoker.... nem kene atvenni Drugs ur bunko stilusat :)
2011. júl. 27. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha sokat aerobozol és gyors az anyagcseréd akkor szerintem több is mehet.Úgy lődd be hogy heti 1kiló mennyen le.Ha több az már izom ha kevesebb az meg szar
2011. júl. 27. 16:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Hat az anyagcserem nem olyan gyors, elegge hajlamos vagyok a hizasra, kezdetben sok is volt ez a ch ami most jelenleg van, de aztan ugy dontottem, hogy hagyom. voltam 80 kg is.... :D

amugy nem aerobozok soha, most kezdem majd el. pulzus szerinted mennyi legyen?!

2011. júl. 27. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
ne túl sok.arobot nyomjad különben szart sem ér.Egyél minél többször egy nap és igyál sokat mert ezek is pörgetik az anyagcserét
2011. júl. 27. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha tudod ki Drugs úr akkor biztosan tudod hogy azon az oldalon levan írva minden ami neked kell!! De látom lusta disznó vagy és inkább végig nézed ahogy helyetted más "dolgozik".
2011. júl. 27. 21:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez nem lustasag kerdese. :) Hanem ido! Nekem arra rohadtul nincs idom, hogy 20.000 informaciobol kikeressem azt ami engem erdekel, mar csak azert sem, mert egyik helyen ezt a masikon meg azt irjak, harmadikon meg megint egy masik dologgal jonnek... :) egyszerubb ide feltenni a kerdest es olyanoktol varni a valaszt akik mar KIPROBALTAK ezt az egeszet, nem mellesleg gondolom ti sem azert vagytok itt hogy ne valaszoljatok, mert kulonben akkor minek jarnatok ide??? gyakorikerdesek.hu :) benne van a neveben. KERDESEK, es nincs a szabalyzatban hogy tessek elotte elolvasni tobboras anyagokat a testepitesrol. -.- istenem.....
2011. júl. 28. 14:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom H4XOR a valaszokat.... :)
2011. júl. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!