Dietahoz 150 gramm ch eleg?
Figyelt kérdés
szeretnek szalkasitani de nem tudom hogy ez eleg e?
430 gramm chn voltam edig de most szeretnek szalkasitani. edzes utan mehet a dextroz ? azt mondtak dietanal tilos, de akkor nem ertem. ha tomegelesnel vissza kell tolteni a glikogent akkor szalkasitasnal miert nem? ugyanugy edzes ......
2011. júl. 27. 14:01
2/9 anonim válasza:
A túl sok adat miatt amit megadtál magadról/súly,magasság,testalkat,edzésmúlt esetleg hozzávetőleges testzsír%,használt zsírégetők/anyagcsere-gyorsítók / egyszerűen nem tudok neked válaszolni...
3/9 A kérdező kommentje:
suly: 75 kg, magassag: 180 cm, semmilyen zsiregetot nem hasznalok / extra szert. Az elsonek: tudod kinek mondd, hogy gyoker.... nem kene atvenni Drugs ur bunko stilusat :)
2011. júl. 27. 16:00
4/9 anonim válasza:
Ha sokat aerobozol és gyors az anyagcseréd akkor szerintem több is mehet.Úgy lődd be hogy heti 1kiló mennyen le.Ha több az már izom ha kevesebb az meg szar
5/9 A kérdező kommentje:
Hat az anyagcserem nem olyan gyors, elegge hajlamos vagyok a hizasra, kezdetben sok is volt ez a ch ami most jelenleg van, de aztan ugy dontottem, hogy hagyom. voltam 80 kg is.... :D
amugy nem aerobozok soha, most kezdem majd el. pulzus szerinted mennyi legyen?!
2011. júl. 27. 21:09
6/9 anonim válasza:
ne túl sok.arobot nyomjad különben szart sem ér.Egyél minél többször egy nap és igyál sokat mert ezek is pörgetik az anyagcserét
7/9 anonim válasza:
Ha tudod ki Drugs úr akkor biztosan tudod hogy azon az oldalon levan írva minden ami neked kell!! De látom lusta disznó vagy és inkább végig nézed ahogy helyetted más "dolgozik".
8/9 A kérdező kommentje:
Ez nem lustasag kerdese. :) Hanem ido! Nekem arra rohadtul nincs idom, hogy 20.000 informaciobol kikeressem azt ami engem erdekel, mar csak azert sem, mert egyik helyen ezt a masikon meg azt irjak, harmadikon meg megint egy masik dologgal jonnek... :) egyszerubb ide feltenni a kerdest es olyanoktol varni a valaszt akik mar KIPROBALTAK ezt az egeszet, nem mellesleg gondolom ti sem azert vagytok itt hogy ne valaszoljatok, mert kulonben akkor minek jarnatok ide??? gyakorikerdesek.hu :) benne van a neveben. KERDESEK, es nincs a szabalyzatban hogy tessek elotte elolvasni tobboras anyagokat a testepitesrol. -.- istenem.....
2011. júl. 28. 14:17
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom H4XOR a valaszokat.... :)
2011. júl. 28. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!