Voltatok már úgy hogy nagy volt a hasa és úszógumija is volt és leadta az egészet? Ha igen mennyi idő? Mit csinált?
Voltam :) kb.1 évembe került 92kg ---> 68kg (30/F vagyok)
A mai tudásommal ezt már fele annyi alatt is meg tudnám csiálni, csakhát kezdőként sok bakit elkövet az ember. :)
A kockás has elsősorban az étkezőben készül, mert a tetzsír% ot elég alacsonyra kell csökkenteni, hogy a hasizom látszódjon, különben a hájacska eltakarja.
A diéta a legfontosabb a súlyleadás szempontjából, a mozgás (aerób edzés) csak a második, ugyanis hiába mozogsz, ha napköben teletömöd magad "szeméttel", abból ugyanis zsír lesz.
Nekem ezzel sikerült: [link]
Ui. Múltkor láttam egy fogynivágyó hölgyet a konditeremben a futópadon 2 literes kóla társaságában.
Grat neked! :) Én is a szent alapismertek szerint edzek, csak az a baj hogy ezen a fórumon az emberek inkább hisznek a 90 napos diétában, meg a hasonló hülyeségekben.. :(
"BÜDÖS A MUNKA" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!