Milyen kondigépet vennétek ha soha többé nem járhatnátok terembe?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 11:50
1/11 A kérdező kommentje:
És mondjuk nem lennél milliomos...
2011. júl. 24. 11:52
2/11 dirtboy válasza:
Én nem járok terembe,itthon van egy fekpadom azt erősítetem meg hogy többet bírjon meg csináltam rá egy scott padot is,ezek mellé még csináltam egy guggoló állványt is amit tudok használni ferdepadnál is mert így nem az orrom elől kell leemelni a súlyt.A láb részt leszerelem ha nem lábnap van pármozdulat csak az egész.Van egy 1,8m rudam,egy 7kilós francia rudam,két darab egykezes amik szerelhetők 3 tól 28kilóig párban,ezekkel szinte mindet meg tudok edzeni még majd egy kábeles gépen gondolkodok hogy megcsinálom evezéshez meg lehúzáshoz,letoláshoz.
3/11 anonim válasza:
fekpad, scott pad, haspad, guggoló keret, vádli gép, csigás lehúzó +300 kg súly.
4/11 anonim válasza:
Egy erőkeret /nem a smith gép/, egy rúd, 2 egykezes, egy állítható pad, egy alsó felső csiga /+kötél, kisrúd, hátlehúzó rúd evező v lófasz/, és 250 kiló súly, hogy legyen hova fejlődni. :D
5/11 anonim válasza:
nekem egy ilyenem van: [link]
van hozzá két egykezesem, két hosszúrúd (franciát is akarok, de nem annyira szükséges, ráér) plusz van kb 200 kg súly. ezekkel nagyjából mindent meg lehet csinálni. bár jönnek a nehézségek, heggesztenem kell egy keretet guggoláshoz. ezekkel elvagyok, de kell lassan bővíteni. ja, van még egy húzódzkodóm is.
6/11 escrogar válasza:
egy darab erőkeret, egy darab erős pad, egy 20-as rúd, platform, és gumírozott tárcsák...kb ennyi
7/11 A kérdező kommentje:
köszi minddenkinek...csak kiváncsi voltam..mentek a zöldek
53%-osnak plussz pont ;)))))
2011. júl. 24. 14:20
8/11 A kérdező kommentje:
ha érted mire gondolok! :))
2011. júl. 24. 14:21
10/11 anonim válasza:
En 1 futogepet vennek(lany vagyok es nekem az is eleg lenne)most meg jarok kondizni de nem tudom meddig fogok,max oktoberig:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!