Sebastian Vettel vagy Ayrton Senna?
Nem isteníteni akarom Vettelt csak azt mondom ő a jelenlegi mezőny és minden idők legnagyobb autóversenyzője!
Mert! 1. Alonso igaz 2szeres vb, de csalt és szerencséje volt. 2. Hamiltonnak kevesebb a futamgyőzelme, vagyis alapból nem lehet jobb 3. Schuminak könnyű volt, mert első számú pilóta volt a ferrarinál, de a redbull-nál nincs csapatsorrend és nem is volt soha! Ezt biztos forrásból tudom, C. Horner nyilatkozta a napi ásznak!
4. Vettel nyerni tudott a 9. legerősebb autóval esőben Monzában, Senna nem! ezért elbizonytalanodtam.
Mégegyszer szeretném leszögezni, nem istenítem Vettelt!
Komoly válaszokat várok, de csak Vettel drukkerek írjanak! A többieknek felesleges időpocsékolás, mert Seb a legjobb!!!
elég ostobaság 2 ilyen versenyzőt összehasonlítani, ráadásul nem is lehet.
az meg hogy nincs csapatsorrend... ezt te sem gondoltad komolyan ugye?!
"Nem isteníteni akarom Vettelt csak azt mondom ő a jelenlegi mezőny és minden idők legnagyobb autóversenyzője!"
Sztem is szupertehetség, de... ezt így azért akkor is erősnek érzem :)
"Hamiltonnak kevesebb a futamgyőzelme, vagyis alapból nem lehet jobb"
Tudod ez egy technikai sport.
"Schuminak könnyű volt, mert első számú pilóta volt a ferrarinál, de a redbull-nál nincs csapatsorrend és nem is volt soha! Ezt biztos forrásból tudom, C. Horner nyilatkozta a napi ásznak!"
Ja, ha ő mondta... :D
"Vettel nyerni tudott a 9. legerősebb autóval esőben Monzában, Senna nem!"
Torro Rosso a 6. legjobb kocsi volt 2008ban:
A Toleman a 7. legjobb kocsi volt 1984ben:
No, hogy most ezt tisztáztuk, nézd meg ezt a videót:
Szal erről ennyit.
"Komoly válaszokat várok, de csak Vettel drukkerek írjanak! A többieknek felesleges időpocsékolás,"
Nem baj, ráértem.
egy Senna fan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!