Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sebastian Vettel vagy Ayrton...

Sebastian Vettel vagy Ayrton Senna?

Figyelt kérdés

Nem isteníteni akarom Vettelt csak azt mondom ő a jelenlegi mezőny és minden idők legnagyobb autóversenyzője!

Mert! 1. Alonso igaz 2szeres vb, de csalt és szerencséje volt. 2. Hamiltonnak kevesebb a futamgyőzelme, vagyis alapból nem lehet jobb 3. Schuminak könnyű volt, mert első számú pilóta volt a ferrarinál, de a redbull-nál nincs csapatsorrend és nem is volt soha! Ezt biztos forrásból tudom, C. Horner nyilatkozta a napi ásznak!

4. Vettel nyerni tudott a 9. legerősebb autóval esőben Monzában, Senna nem! ezért elbizonytalanodtam.

Mégegyszer szeretném leszögezni, nem istenítem Vettelt!

Komoly válaszokat várok, de csak Vettel drukkerek írjanak! A többieknek felesleges időpocsékolás, mert Seb a legjobb!!!

2011. júl. 23. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez két külön kategória.Szerintem nem lehet ezt így eldönteni több okból sem.Lehet,hogy Senna nem nyert Monzában úgy,de egy pöppet előbb élt Senna,és a technika rengeteget fejlődik autósportban 5 év alatt is.A jelenlegi előnye tényleg tetemes,de ezt részben az autójának is köszönheti.Mint látod,egyből ahogy jöttek a tiltások,Alonso nyert a britteknél,a tegnapi edzéseken is Webber,és Alonso dominált...Vettel volt még 9. helyen is...Remek pilóta Vettel,de az emberekből,autókból,és egyéb sok más tényező,valamint a 2 eltérő idő amiben élt Senna,és Vettel,miatt szerintem ezt így nemlehet eldönteni.Mindkét pilóta korának egy kiemelkedő képességű pilótája volt.
2011. júl. 23. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:

elég ostobaság 2 ilyen versenyzőt összehasonlítani, ráadásul nem is lehet.

az meg hogy nincs csapatsorrend... ezt te sem gondoltad komolyan ugye?!

2011. júl. 23. 16:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Vettel nagyon jó sofőr, de ha esik, vagy harcolni kell, akkor megáll a tudomány. még elég sokat kell fejlődnie, hogy olyan technikás, és tapasztalt legyen, mint a "nagyok". pl Nigel Mansell, Damon Hill, Eddie Irvine, Senna, Prost, MSCH, Hakkinen, Raikkonen, csakhogy párat említsek az elmúlt 20 évből.
2011. júl. 23. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Úristen! Remélem álmodok. Egy 2szezonos Vettelt összhasonlítani AYRTON SENNA-val?! Schuminak könnyű volt? Alonso csalt? aakkor nézzük mennyire hülyeség ez így. Egy 2011-es pilótát/technikával akarsz összehasonlítani egy 90'-es pilótával/technikával. ezt nem mondom tovább mert baromság ahogy van. Aztán..Alonso csalt? Sztem csak utálod..(én is.) nem csalt, csak ki*aszottul nagyképű. Hamilton és a Mclaren az aki/k csalt/ak de a Karma el is vette tőle a vb-t. (utánna se érdemelte meg sztem) Schumacher meg.. könnyű?xD ha olyan könnyű akk Vettelkének is lesz simán 7 vb-je mert most ő ül a legjobb autóban és ugye így nem nehéz.. azért lett 4. és azért nem képes HAZAI pályán nyerni sem. Nagyon sok nagyobb név van nála még csak a közelmúltból is. egyszerűen annyi hogy megkapta minden idők legjobb redbullját és most kiélvezi a dolgot. ( persze tud vezetni ezt nem tagadom, de egy fokkal sem nagyobb mint az itt felsorolt nevek.)
2011. júl. 25. 02:14
 5/9 anonim ***** válasza:
az utolsónak restect, jól írta, mindenben egyetértek!
2011. júl. 25. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
bocs, RESPECT:D
2011. júl. 25. 11:29
 7/9 anonim válasza:
Miért csak Vettel rajongók írjanak? Én utálom Vettelt, de elismerem, hogy az egyik legjobb(vagy talán a legjobb) versenyző a mezőnyben és megérdemelte a vb címet. Kár összehasonlítani Sennával, mert nem egy időben versenyeztek és azóta sok minden változott. A red bullnak van a legjobb autója, ha a mclaren jobb lenne akkor lehet Hamiltonnak lenne most több győzelme. 9. legjobb autóval nyert? Az időmérőn Sebastien Bourdais lett a 4. Biztos, hogy azok között a körülmények között csak a 9. legjobb autó volt? Nem értem Alonso mit csalt? Szerencséje volt? Az élethez kell szerencse is
2011. júl. 25. 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:

"Nem isteníteni akarom Vettelt csak azt mondom ő a jelenlegi mezőny és minden idők legnagyobb autóversenyzője!"

Sztem is szupertehetség, de... ezt így azért akkor is erősnek érzem :)

"Hamiltonnak kevesebb a futamgyőzelme, vagyis alapból nem lehet jobb"

Tudod ez egy technikai sport.

"Schuminak könnyű volt, mert első számú pilóta volt a ferrarinál, de a redbull-nál nincs csapatsorrend és nem is volt soha! Ezt biztos forrásból tudom, C. Horner nyilatkozta a napi ásznak!"

Ja, ha ő mondta... :D

"Vettel nyerni tudott a 9. legerősebb autóval esőben Monzában, Senna nem!"

Torro Rosso a 6. legjobb kocsi volt 2008ban:

[link]

A Toleman a 7. legjobb kocsi volt 1984ben:

[link]

No, hogy most ezt tisztáztuk, nézd meg ezt a videót:

[link]

Szal erről ennyit.

"Komoly válaszokat várok, de csak Vettel drukkerek írjanak! A többieknek felesleges időpocsékolás,"

Nem baj, ráértem.

egy Senna fan

2012. márc. 24. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Vettel fan vagyok, de szánalmas, ahogy isteníted, és istenemre, hogy isteníted! 1. Vettelnek is a legjobb autója van a jelenlegi mezőnyben, úgy nyerte meg a 4 vb-t. 2. Hamiltonnak azért kevesebb a futamgyőzelme mert ő neki rosszabb autója volt mindig. 3. nem tudom hány éves vagy, de én is ezt mondanám hogy nem kivételezek, ugyan annyit engedek meg a 2 pilótának. Mese-habbal... Senna jobb. A msotani mezőnyben top 10-ben van, de nem a legjobb. El kell fogadni a tényt.
2013. szept. 2. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!