Ha ennyire káros a szteroid akkor?
Ha ennyire káros a szteroid akkor miért halnak meg cigiben miatt pl. kinában évente 1.2 millio ember? Ami napi 2 ezer embernek felel meg ? Alkoholban is többmilioan hallnak meg, míg szteroidban évente 3 -an ?
" The Center for Disease Control lists the number of deaths due to anabolic androgenic steroids at 3 per year. "
szeszben és cigiben 1000x többen halnak meg mert 1000x többen isznak és cigiznek mint koxolnak.
amúgy tökmindegy,egyik se kötelező aki meg csinálja vállalja a következményeket
A bigger stronger faster c. filmben benne van, hogy a C-vitamin mellékhatásai: Depresszió, rángatózások,aggodalom, sárgaság,szívizomelhalás, ekcéma tályog.
És a sürgösségi ellátások listáján miért van hátrább mint a multivitaminok ? Az első 100 ban sincs benne nem értem ezt akkor :)
Ezt én tettem fel, vannak benne érdekes dolgok, olvasd el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Amerikában az egyetemista sportolók körében a legszerényebb becslések szerint is 30-40 % a rendszeres szteroidhasználók aránya. Csak az USA-ban több millió ember használ anabolikus/androgén szereket.
Hogy mennyire káros, a szteroidhasználat?
Nos, ha sok sót eszel,-mondjuk fél kilót- meghalsz. Mégis mindenki eszik sót. Kevesen halnak bele.....
Akkor nézzük a testépítés úttörőit, akik gyakorlatilag kísérleti nyulakként lerakták az alapjait a mai testépítő sportnak. Ők elsők között használtak anabolikus szteroidokat és növekedési hormon készítményeket, úgy hogy akkoriban még nem sokat lehetett tudni ezek pontos mechanizmusairól.
Reg Park, Schwarzenegger mentora és példaképe volt. 79 éves korában halt meg 2007-ben. Steve Reeves 74 évesen hunyt el, Bill Pearl idén lesz 81 éves, köszöni jól van. Larry Scott 72 évesen ma is aktívan edz. John Grimek, aki már az 1936-os berlini Olympián is résztvett súlyemelőként, már sajnos elhunyt.... 88 éves korában. George Eiferman 77 évet élt meg kitűnő kondiban. Sergio Oliva még csak 70 éves, esze ágában nincs meghalni, Franco Columbu szintén 70, Chris Dickerson 72 éves, utoljára 1994-ben nyert masters olympia címet. Albert Beckles 61 évesen profi versenyt nyert, 1965-től 1992 -ig több mint 100 versenyen indult. Idén juliusban 81 éves, mindenkit üdvözöl.... A többi 70 év alatti fiatalembert meg sem említem, olyan sokan vannak, akik már a 60-as években voltak karrierük csúcsán. Versenyeken időnként 65-70 év feletti masters versenyzőket látni versenyformában bekészülve.
Kérdezd meg ezeket az embereket, hogy károsak -e a szteroidok ! :-)))
Utóirat:
A hülyéknek amúgy minden káros.... maga az élet is.
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!